Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2014Se contureaza noi cupluri in casa? Pe cine va alege Georgiana pentru a forma un cuplu? Descoperiti cine incearca sa se apropie de una dintre noile concurente, dar si ce reactii au starnit in randul concurentilor anumite dezvaluiri facute in timpul Finalei Saptamanale, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii se distreaza, altii intra in conflicte! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si care a fost marul discordiei dintre cei doi, dar si cum au petrecut concurentii prima seara la munte, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Laur si Florina au anuntat ca formeaza un cuplu inca dupa 1 martie.

In urma unor neintelegeri avute aseara cu Viorel, Oana a fost dezamagita si, in emisiunea de azi, a spus ca este hotarata sa-si ceara eliminarea. Aurelian i-a ales Oanei vestimentatia pentru gala si i-a propus sa devina stilistul ei vestimentar. Viorel a fost dezamagit pentru ca fetele care sustin ca-l plac, nu i-au acordat puncte pentru a merge in excurisie la munte.

Concurentii care au fost in vacanta s-au intors in timpul emisiunii. Sambata, inainte de a intra in platou, mama lui Laurentiu a dat un interviu prin care si-a incurajat fiul sa nu-si mai ceara eliminarea.

Catalin a intervenit telefonic si a acuzat-o pe fosta logodnica, Georgiana, ca minte in continuare si joaca teatru foarte bine. Impresionat de starea Georgianei in urma interventiei fostului iubit, Bogdan a incercat sa o consoleze cu sfaturi si imbratisari.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: