Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2016A 180-a zi a celui de-al cincilea sezon MPFM a fost marcata de pasi sovaielnici pe calea iubirii. Putin dupa ora patru iubirea disparea in neantul reprosurilor. Disputele au continuat chiar si o ora mai tarziu. Emilia transformata de cand a revenit in casa? Valentin a dorit sa stie de ce nu i-a placut iubitei martisorul sau? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Cum este privit Catalin dupa o saptamana de la sosire de ceilalti competitori? Dragostea, amenintata de suspiciuni periculoase? Ce secrete dramatice ascund concurentele?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Eduard: „Nu ma intereseaza opinia familiei in privinta relatiei mele!”

Tudor: „Catalin ne considera pe noi ca pe niste pacienti!”

Liliana este acuzata ca s-ar folosi de orice pretext pentru a se mentine in prim-planul showului matrimonial! Un val de reprosuri s-a abatut asupra Emiliei dupa ce ieri si-a spus oful. Provocata de criticile primite, concurenta si partenerul ei au raspuns criticilor venite din partea Lilianei. Nicolae: „Liliana nu a avut niciodata intentia de a forma un cuplu. Nu mai are cu ce sa se mentina in competitie, ca a pacalint-o destul! Trebuie sa se implice in controverse.”

Liliana: „Am auzit de la mai multe persoane ca Nicu isi doreste sa devina model! Nu stiu de ce se mai vorbeste de trecutul meu. Eu am spus de la inceput de ce am venit aici. Nu sunt singura fata fara cuplu! Emilia are o problema personala cu mine, desi eu am incercat sa trec peste tot ce mi-a facut! Nu mai am nicio treaba cu fostul iubit si nu mai vreau sa mai discute cineva despre el!”

Cristina Zaharia, medic psigolog: „Tatiana s-a razgandit la un moment dat, nu a mai suportat sa ramana intr-o relatie bolnava! Indiferent de legaturile biologice, Tatiana trebuie sa-si formeze propriul ei model de barbat!”

Alexandra a fost agresata de fostul iubit: „Fizic, fostul meu era perfect, insa avea foarte multe defecte morale! Nu m-am mai gandit la el de cand am intrat aici!”

Momente din emisiune:

Adriana Bahmuteanu a tinut sa transmita un mesaj pentru femeile care sunt victime ale violentei conjugale!

Alexandra a afirmat ca a fost la un pas sa recurga la gesturi extreme!

Tatiana, o alta concurenta, victima violentei conjugale!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: