Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2017Geo a instaurat panica in casa! Salvarea a venit de urgenta pentru a-i acorda ingrijiri medicale! In prag de finala, un concurent si-a petrecut ultimele clipe din concurs. Ce baiat a cazut victima nominalizarilor? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 martie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat:

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

76 Comentarii

 1. Sa nu plece edit si sa plece mihaiela

 2. Vă rog să votați pe PETRU ca să rămână în casa.

 3. Petru,e disperat,vrea cu orice pret sa faca publ icul sa l dea afara pe geo.un super nesimtit..datil afara azi pe Petru,,isi merita soarta…

 4. Ma nemultumeste faptul ca staful modifica atat de des regulile jocului. Mai mult ma indigna modul de gandire al moderatorului, care nu are grad de comparatie cu al d-nei Mirela, care a fost ireprosabila. Nu am inteles de ce au fost primiti „gratiatii” in emisiune dupa ce au plecat sau au fost eliminati, pentruca de cand au revenit ei, emisiunea si-a schimbat rostul, in primul rand datorita personajului Petru, care cred ca a fost adus ca ajutor pentru d-na Paula.Asa inteleg eu activitatea lui in emisiune care a dus numai la rele, interesul lui era de a distruge ceea ce altii au acumulat in cateva luni. Nu e de mirare ca d-na Paula primeste atatea mesaje chiar si pe facebook sau alte retele de socializare. Intr-un fel dansa si le-a „castigat” prin felul in care a „manipulat” emisiunea. Acest personaj,Petru, nu are ce cauta intr-o emisiune in care isi cauta partenera. El are alte „cautari” in aceasta emisiune. Nu are moralitate, nu are bun simt, nu are respect pentru nimeni din emisiune, chiar persoane mai in varsta. Nu e de mirare ca parintii unor concurenti nu au venit in emisiune pentru a „sta” de vorba cu el. Sunt parinte, ceea ce Petru nu merita aceasta calitate, si la fel reactionam si eu. Imi pare rau, dar la plecarea din casa, ea a facut o remarca:”Aceasta emisiune este un ……. Imi cer scuze, dar asta e si constatarea mea. Pacat, pentruca emisiunile de acest gen, dinainte de a veni d-na Paula, si-au atins scopul.

 5. Constantinescu Doina

  Mare jigodie Petru! Cum adica sa simulezi o astfel de durere? Eu am urmarit tot de cand s-a intamplat si pana ce Geo s-a culcat, era evidenta suferinta. Cine dracu este nemernicul asta care baga otrava in toate sufletele si mintile?
  Sper ca publicul sa ii voteze iesirea afara .

  AFARA cu Petru, a facut destul rau, si-a indeplinit misiunea !

 6. Constantinescu Doina

  Ce soc! Sunt pe AP si vad, cu stupoare, zimbete subintelese inbtre Petru si Georgiana, referitor la accidentul lui Geo. Georgiana, fetito, pareai nevinovata dar ai stiut sa-ti alegi dansul la bara, ca de, este privit numai de calugari, ai stiut sa il alegi pe Cristi si apoi pe Ali, stii cu ce se mananca viata, esti mai versata decat Edith, care are cu 8 ani mai mult decat tine. Am o foarte proasta im[presie despre tine. Si culmea, cu acest palmares iti doresti sa fii printre primele 3, desi cuplurile tale au fost facute de complezenta.Adu-ti aminte ca la intrare ai spus ca vrei sa treci printr-o experienta noua, nu aveai de gand sa iti cauti pe cineva. Asa ca las-o mai moale cu asas zisa ta cinste. Esti prefacuta iar sinceritatea striga din tine de cateva zile doar, de cand se apropie gala.

 7. Dumnezeu nu binecuvintează nunta în postul paştelui

 8. hopaaaa…din nou Edit il tine de mana pe Geo – era de stiut strategia viperei !!! doar ca sa nu castige mihai cu mihaela … doar ca sa nu isi piarda sustinatorii !! doar ca sa impresioneze publicul ca e fata de treaba … a avut dreptate Petru !!!

 9. Dragilor, v-am mai zis si va repet, Petru si Radu au avut un altfel de contract, au fost adusi inapoi si platiti corespunzator cu un salariu separat ca sa faca circ, sa se certe cu concurentii. Petru face ceea ce este platit, circ si audienta. Asta a fost conditia, iar in schimb este bine remunerat si i s-a spus ca in caz de nominalizari va ramane in competitie (ceea ce s-a si intamplat, cu oricine a fost in cursa de eliminare Petru a ramas, si au plecat Vali, Petrut si Ali). Probabil i s-a garantat de producatori ca ajunge in finala si poate pleaca si cu ceva bani, desi eu sper sa plece fix in marea finala, sa se faca eliminari atunci…

 10. Vă rog frumos stafulii mireasa pentru fiul meu săi tresmiteti lui Petru acest mesaj cal susținem din Anglia suntem un grup foarte mare .Și multa sănătate și fericire vrem sal vedem în tabloul de final.pupicii din partea nostra pentru Pentru. .
  ??????

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *