Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2017Geo a instaurat panica in casa! Salvarea a venit de urgenta pentru a-i acorda ingrijiri medicale! In prag de finala, un concurent si-a petrecut ultimele clipe din concurs. Ce baiat a cazut victima nominalizarilor? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 martie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat:

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

76 Comentarii

 1. Se termină show-ul ăsta și eu tot n-am înțeles încă de ce, nu de puține ori, în prim planul dicuțiilor au fost mult disputatele cohones. Doamne iartă-mă, dar după atâția ani de difuzare nu e clar pentru toată lumea că e un show în care “bătălia” s-a purtat la nivel de replici! Luptele cu gladiatori stau îngropate în negura unui timp ce nu cred că și-ar dori cineva să reînvie. Și-atunci nu pare logic că mai important decât să ai cohones este să le ai la locul lor, respectiv în avalul șirei spinării și nicidecum în amonte? Altfel, la stimuli de tot rahatul, cum ar fi dorința de-a avea mereu dreptate sau setea de putere absolută, te poți trezi cu-n priapism de toată frumusețea. La coloana vertebrală, evident.
  De ce spun asta? Pentru că unii consideră inconsecvența în opinii/declarații (a lui Petru sau a oricui altcuiva) drept lipsă de tărie de caracter aka “cohones”, când, în fapt, poate fi privită și altfel, evident fără a exclude total și prima variantă, dar orișicât.. e o mică mare diferență între slugărnicie și capacitatea de a te înclina în fața evidențelor.

 2. Oameni buni și frumoși, a cataloga e la îndemâna fiecăruia. Și a docțilo și a agramaților. Răutatea nu-și face loc decât în sufletul în care deja locuiește. Bine că se termină acest controversat sezon.Dezamăgiri? De la prezentare până la concurenți. Asta avem,cu asta defilăm! Am fi meritat mai mult dar nu noi fac playlistul.Să fiți sănătoși! Nuntă? Mă faceți să râd! Hai să fim serioși!

 3. Și încă ceva despre Petru, că văd că pe unii îi deranjează că susține o conversație pe tonul impus de partenerul de dialog. O fi fiind și el, din când în când obraznic cu femeile pentru că e evident că are un cui împotriva lor, probabil – așa cum spunea și Paula – datorită faptului că l-a marcat foarte tare că a fost părăsit de mama lui , dar măcar nu ne disprețuiește într-atâta încât să ne reproșeze că până și feminismul a fost inventat de un bărbat. Bașca mopul și tampaxul.
  În altă ordine de idei nu mă îngrijorează faptul că în secolul XXI nu a fost eradicată obtuzitatea bărbatului relativ la rolul femeii în societate, ci mai degrabă că încă există indivizi cărora dacă te hazardezi să le cauți vârful unghiului de vedere în ceea ce privește femeia, treci de Pleistocen și te-ntorci că .. mna… cui îi pasă cine-a inventat focul! Că oricum se știe și bine că există!

 4. Mirela istrate

  Buna ziua eu o votez pe Edit de oare ce merită și este cea mai buna cocureta

 5. Un suflet => MARE, Mare de ToT;
  NU a existat în istoria emisiunii un asemenea SUFLET.
  Stimată doamnă : CONSTANTiNA => Felicitări, Cinste și Alese Binecuvântări, pentru Copilul pe care L-ați crescut.
  Să-i Dea DUMNEZEU din Ceruri : SĂNĂTATE, FERiCiRE și-O Viață Lungă și Frumoasă.
  UN CARACTER Excepțional, UN OM de Omenie, O persoană deosebită; meritați doar ! : SiNCERE FELiCiTĂRi.
  Să NU Vă schimbe NiMENi și NiMiC.
  Alles Gute ! din Vienna.

 6. Maria,le urez casa de piatra tinerilor care au luat aceasta decizie,imi cer scuze penytru anivorbitoarele mele care sunt atat de rautacioase si prost informate.Edity,este mireasa sezonului 6,sa fie clar.Ete intelegenta si fff educata.Felicitari parintilor.Pa,emisiune,

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *