Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 octombrie 2013De la ora 12:00 vom afla ce nazdravanii au facut unii baieti, in timp ce unii dormeau? Cum decurg noptile in Casa Fetelor? Ce nemultumiri au unele mame din competitie? Cum a fost intampinata Cora?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 octombrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat al emisiunii de azi:
Atat fetele cat si baietii si-au facut mai multe farse unii altora. Sorin i-a turnat lui Raymond faina pe fata in timp ce dormea, iar pe Andrei l-au impachetat baietii in pungi de plastic si l-au lasat in gradina.

Maria a fost revoltata ca emisiunea a fost acaparata de Andrei, desi se astepta si ea sa primeasca mesaje de la telespectatori in legatura cu prezenta prietenelor Marianitei in gala de marti.

Marianita a transmis familiei si prietenilor sa aiba incredere in ea si in alegerea pe care a facut-o pentru Laurentiu si bunica lui sunt niste oameni deosebiti.

Intre o eventuala iubita si Cora, cainele sau, Gabi a marturisit ca ar alege cainele, pentru ca este singurul in care poate avea incredere.

Rezumat emisiunea de la 14:00:

S-au reluat materialele in care doamna Maria isi exprima nemultumirea fata de Virginia pentru ca vorbeste prea mult si fata de Andrei pentru ca a jignit fetele adresandu-le apelativul „shoarbe”. Andrei a tras concluzia ca doamna Maria sufera pentru ca nu este luata in seama si il invidiaza pe el pentru ca are mai multi sustinatori. Si Daniela a fost de aceeasi parere cu bunica, desi Alin a rugat-o sa nu se implice in acest subiect. Ea este inca suparata pe unele fete care nu apreciaza baietii si, in special pe Denisa care l-a jignit pe fiul sau.

S-au prezentat materiale de la a doua vizita a lui Alin in Casa Fetelor si a Mamelor. Pe timpul materialului Alin a inceput sa planga pentru ca a ajuns la concluzia ca emisiunea aceasta nu este pentru el. S-a destainuit in direct, si a marturisit ca el a avut foarte mult de pierdut din cauza faptului ca este prea bun pentru lumea aceasta.

Doamna Daniela a spus ca in afara de Mariana, lui Alin ii mai place o fata, dar ramane sa discute cu ea si in cazul in care acea fata nu il place, vor pleca acasa.

Diana a primit un mesaj din partea parintilor, care au incurajat-o in relatia cu Robert. Si doamna Virginia a plans in aceasta emisiune pentru ca a ajuns la concluzia, ca in aceasta competitie nu este nici o fata potrivita pentru fiul sau. George este deranjat de faptul ca Edit nu ia o decizie, ceea ce il face sa creada ca ea place alt baiat. Edit l-a contrazis, spunand cand ea nu a afirmat niciodata ca il place, dar isi doreste ca el sa se deschida mai mult, sa comunice cu ea.

Iuliana si fiul sau si-au exprimat revolta impotriva lui Andrei pentru ca nu a fost sincer si nu a venit cu inima deschisa sa-si faca o relatie, si sa-si planga fosta iubita.

La un moment dat ei au iesit nervosi din platou, parasind emisiunea.

Sorin a anuntat ca incepand de azi, el si Claudia formeaza un cuplu.

Pentru mai multe din emisiune, urmariti pagina de facebook:
http://www.facebook.com/MireasaPentruFiulMeu.org

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: