Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 septembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 septembrie 2013Astazi, de la ora 12:00, aflati care sunt primele simpatii si antipatii intre baieti, cum a decurs prima seara in Casa Baietilor, dar si cu ce povesti de viata vin unii dintre ei!Incepand cu ora 14:00, aflati ce discutii au purtat mamele cu fetele despre baieti! De asemenea, le vom cunoaste mai bine si pe celelalte fete!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 septembrie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Laurentiu si Andrei s-au tachinat intre ei si si-au exprimat nemultumirile la adresa celorlalti. Ei au ajuns la concluzia ca, desi sunt din acelasi oras, sunt nascuti in aceeasi zodie si chiar in aceeasi zi, sunt diferiti ca temperament. Robert a fost deranjat de glumele celor doi. Andrei a incercat sa afle de la ceilalti baieti de ce nu au mers relatiile amoroase pe care acestia le-au avut inainte de competitie. Laurentiu a afirmat ca a avut iubite mai mari decat el. Gabriel a avut timp de 3 ani o alimentatie vegetariana.

Doamna Virginia s-a orientat la 4 fete care s-ar potrivi cu fiul ei. Una dintre ele este Edit, din Deva. Oana si Claudia sunt interesate de Traian, fiul Iulianei. Daniela a fost putin nemultumita pentru ca fetele se avanta spre un anumit baiat, desi nu ii cunosc pe toti. Maria a discutat cu fetele despre nepotul ei si a ajuns la concluzia ca Denisa si Oana s-ar potrivi mai bine cu Laurentiu. Oana a spus ca a fost foarte sustinuta de tatal ei pentru a participa la aceasta emisiune, dar partenerul de viata si-l alege doar ea. Ramona a povestit ca a avut 2 relatii de lunga durata si a recunoscut ca s-au destramat si din cauza ei, deoarece este o persoana dificila.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: