Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 septembrie 2015Mai sunt doua zile pana la inceperea unui nou sezon. In emisiunea de astazi, vor fi prezenti fosti concurenti din sezonul 3 si 4 MPFM. Ce va avea de spus Marianita despre o eventuala relatie cu Radu? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Ce planuri de viitori au fostii concurenti? Culisele conflictelor dezvaluite de protagonisti!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Marianita: „De cand m-am despartit de Laurentiu, viata mea a intrat pe un fagas mai bun!” Prietenia ce odinioara il lega pe Petru si pe Radu s-a transformat intr-o crunta rivalitate! Catalin: „Mi-am dat seama ca o plac cu adevarat pe Madalina abia dupa ce ne-am despartit!”

Cristiana acuza: Andrada nu-si exprima propriile idei, ci opiniile unor sustinatori ostili! Roxana: „Danut si-a atins scopul de a ajunge pana in Marea Finala folosindu-se de Carmen! Unii nu stiu sa isi sustina ideea!”

Conflictul dur dintre Andrada si Radu a continuat si pe pauzele de publicitate din emisiunea de luni. Replicile au fost unele greu de imaginat. Roxana: „Nu cred ca relatia dintre Andrada si Cristi va rezista! Andrada m-a amenintat ca am facut afirmatii false si ca va face dezvaluiri!” Ionela: „Chiar daca are o relatie cu Cristi, Andrada inca il iubeste pe Radu!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: