Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 aprilieIncepand cu ora 12:00 veti afla ce dezvaluiri a facut steliana cu privire la fostii ei iubiti? Ce glume au mai facut baietii? De la ora 14:00 aflati care sunt nemultumirile Florentinei? Ce nemultumiri a avut Steliana la intocmirea liste de cumparaturi? Ce presupuneri au facut concurentii legate de Marea Finala si de premiu?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Cornelia a afirmat ca in acest concurs, multi joaca teatru: „Aici nu sti daca cineva sta cu tine pentru ca te iubeste sau pentru sustinatori. Eu nu as face acest lucru, dar nu stiu Dragos„. El a recunoscut ca, in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat intre ei, inca o mai iubeste pe Cornelia. S-au prezentat imagini din casa fetelor, in care Steliana povestea fetelor amanunte din viata ei amoroasa.

In Casa Fetelor si a Mamelor s-au adus din nou in discutie probleme legate de curatenia in bucatarie. Cornelia i-a reprosat lui Dragos ca nu si-a strans firimiturile dupa masa. Florin a afirmat ca Razvan, Florentina si Andrei mai raman in concurs pentru bani din moment ce nu si-au gasit parteneri. Intre fete au aparut neintelegeri legate de mersul la cumparaturi. Dupa un mesaj primit de la telespectatori, a izbucnit o discutie aprinsa intre Emilia si Cristina. Emilia si-a acuzat nora ca nu o respecta, iar aceasta s-a plans ca soacra ei nu o accepta alaturi de Cosmin. Cele doua nu-si vorbesc de doua trei zile.

Emilia: „Daca traia tatal tau, venea si iti dadea doua palme. Cosmin este precum un catelus dupa Cristina. Daca isi va deschide Cosmin ochii isi va da seama ce alegere gresita a facut.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: