Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 decembrie 2015Cu o zi inainte de o noua Finala Saptamanala tensiunile deja acumulate ameninta sa explodeze! Cum s-a ajuns in acest punct critic? Ce framantari ii apasa pe indragostiti? De ce doresc Lavinia si Eduard MPFM 5 sa nu mai ramana in concurs? Atingeri sprintare spun mai mult decat 1000 de cuvinte. Vuietul disputelor dintre rivali a rasunat amenintator in ziua cu numarul 90 de concurs. S-au spus cuvinte grele si s-au luat decizii dureroase. Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Tunete furioase si fulgere necrutatoare intre Lavinia si Valentina!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Prapastia dintre mame si fete se adanceste cu fiecare zi care trece. Mariei i s-a luat laptele si mirea din frigider, dar nu a aflat cine i-a sustras cele doua produse, doar o suspecteaza pe Lavinia. Valentina: „Lavinia sufera de nebagare in seama! Ma vaneaza de multa vreme, s-a implicat in treburile mele personale. De la inceput este pusa pe scandal.

Lavinia: „Valentina trebuie sa se nasca de doua ori ca sa ajunga la nivelul meu! Toti rivalii mei s-au aliat ca sa ma doboare, dar nu vor reusi!”

Constantin se perpeleste la foc mic, dar ce ganduri framanta imaginatia Mihaelei? Satul sa mai astepte, concurentul a actionat.

O activitate ce trebuia sa ii uneasca i-a impartit pe cei din casa in tabere rivale. Natasa: „Daca nu am fi filmati, unii ar recurge la gesturi violente.” Lavinia: „Sunt injurata de oameni parsivi si marsavi. Cei ce ma critica incearca sa loveasca in mine amintind de trecutul iubitului meu!”

Emanuel: „Daca iubita mea s-ar comporta precum Mihaela fata de Constantin, as dezmosteni-o!

Mihaela si Constantin au fost surprinsi in cabina de schimb. Cei doi se pare ca au purtat o discutie secreta, fara lavaliere.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: