Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 februarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 februarie 2016Confruntari aprige si clipe emotionante au marcat a 152-a zi de concurs. Pe la 4:30 competitorii incercau sa anticipeze sosirea noului val. Cine pe cine iubeste mai mult? Aseara, in jurul orei opt, Emilia si Nicolae aniversau doua luni de relatie de la distanta. Ca in fiecare seara, Liliana i-a introdus pe competitori in tainele aerobicului! Ce cadouri mai primesc cei din casa? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Duel nemilos intre iubire si orgoliu! Cine va avea castig de cauza?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 februarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Evenimentele din ultima perioada au scos la iveala tensiuni ascunse pana acum. Cine e vinovat pentru pedeapsa comuna din aceasta saptamana? Ciprian a acuzat-o pe Adriana ca ar fi principala vinovata pentru pedeapsa colectiva pe care au primit-o: „Daca Adriana si Valentin nu o criticau pe Mihaela, noi, ceilalti, nu primeam pedeapsa!”

Adriana: „Puteam sa am si frigiderul plin ca eu tot nedreptatita m-as fi simtit!”

Valentina: „Dintre Lavinia si Mihaela, mai periculoasa mi se pare Mihaela! Din moment ce vorbeste tot timpul prin semne si isi inchide lavaliera inseamna ca are ceva de ascuns. In momentul in care nu are ce sa spuna zice ca tot timpul are cineva cu ea! Se pune mereu contra noastra sa se spuna ca toata lumea are ceva cu ea! A stat cinci luni de zile ca sa ii spuna sustinatorii sa vorbeasca! Eu asa am fost din prima zi! Incearca sa ne cumpere cu un cozonac! Se adevereste ceea ce a zis Emilia atunci cand au avut conflictul!”

Mihaela: „Valentina nu mai stie cu cine sa se certe! Ea s-a suparat foarte tare atunci cand a venit doamna Mioara! De la inceput a fost foarte geloasa pe mine pentru ca ma intelegeam foarte bine cu bunica lui Aurel! Nu este vina mea ca ea nu se intelege cu d-na Mioara!”

Natasa: „Daca m-ar afecta ceva aici ar fi sa ramana interpretabil faptul ca nu am personalitate, caracter sau demnitate! De cate ori am fost intrebata ceva am incercat sa raspund concret si cat se poate de obiectiv! Ma deranjau tipetele si urletele Mihaelei cand era vorba de curatenie, ceea ce i-am spus si ei de nenumarate ori! Nu este nevoie sa urli sau sa zbieri pentru ca oricum nu o sa vina cineva sa iti curete tie toaleta. Apoi m-a deranjat de nenumarate ori cand impartea cumparaturile si le arunca. Faptul ca se spune ca Mihaela este „periculoasa”, eu nu as putea sa spun acest lucru din moment ce eu nu i-am permis sa isi manifeste aceasta periculozitate fata de mine.”

Aurel catre Valentina: „De multe ori m-am injosit in fata ta, dar tu vrei sa pici fata buna!” Magda, sora Valentinei: „Amandoi sunt caposi, nu lasa unul de la celalalt. Daca se iubesc sa nu se mai jigneasca in halul acesta.”

Momente dupa canalul oficial MPFM:

Mirela Boureanu Vaida: „O relatie din mila, nu merge!”

Valentina a plans ca un copil si si-a cerut iertare pentru greselile facute in relatie.

Luiza este dezamagita de agresivitatea pe care o foloseste fiul sau in declaratii.

Viitoarele concurente care vor sa il cunoasca pe Tudor, nu si pe mama lui!

Adriana i-a pregatit o declaratie de dragoste iubitului

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: