Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 februarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 februarieUrmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce dezvaluiri mai are de facut Stefania despre Florin si Maria, ce neintelegeri au mai fost intre Cristina si Emilia, ce nemultumiri are Elena la adresa lui Razvan, dar si ce se intampla cu relatia de amicitie dintre Maricel si Razvan.Incepand cu ora 14:00, Madalina va fi invitata in studio! Aflati cu ce impresii a ramas ea in urma participarii la emisiune, ce sfaturi le-a dat cuplurilor, dar si ce tensiuni au existat, recent, intre ea si anumiti concurenti!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 februarie 2013, de la ora 11:50 si 14:00:Stefania si Florin au evitat sa stea unul in preajma celuilalti. Se pare ca ar fi suparat ca aceasta ar sta mai mult in prezenta lui Maricel. Bunica a adaugat ca nepotul sau a vrut sa braveze in fata baietilor pentru ca a fost amenintat.

Florin: „De cand Maricel s-a despartit de prietena lui, a devenit prieten cu toata lumea. Se foloseste de Stefania pentru a o face pe Lorena geloasa.”Concurnetii au fost sensibilizati de o melodie cu care au fost treziti. Emilia a afirmat ca fiul sau s-a schimbat foarte mult de cand e in relatie cu Cristina. Stefania a spus ca mama ei i-ar fi spus ca ar fi fost in situatia in care este Cristina si se cearta cu soacra.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: