Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2014Ce dezbateri au avut loc legate de relatia tumultuoasa pe care o au Andrei si iubita lui? Ce s-a intamplat cu cartile de joc facute de baieti din poze primite de la sustinatori? Descoperiti, de la ora 12:00, ce dovezi de dragoste isi ofera iubitii dar si cum isi rascumpara acestia greselile fata de parteneri.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Fetele au discutat depsre conflictele pe care le-au avut cu partenerii lor de fiecare data cand au iesit afara. Andrei nu accepta criticile care vin din partea partenerei lui. Totusi, desi au o relatie zbuciumata, cei doi si-au facut planuri de viitor, ce vor face dupa terminarea concursului si ce nume vor da copiilor lor. Ei au stabilit ca numele primului lor baiat sa fie Adonis.

Dupa ce baietii si-au facut carti de joc din fotografiile primite la sustinatori, staful a bagat la spalat hainele in care se aflau cartile.
Parerea lui Grigore despre rochia daruita Marianei luni: „Poti sa o folosesti pe post de prelata!
Desi nu a avut prea multe alternative, Mariana a incercat sa ii faca o surpriza iubitului ei, pregatindu-i o cina romantica. In acest timp, Cristina i-a pregatit si ea o surpriza partenerului, facand o inimioara din petale de flori.

Laura si Viorel au implinit o luna de relatie. Oana si Laur au anuntat ca s-au despartit. Cei doi sustin ca despartirea este definitiva. Raymond si Andrei au schimbat cateva impresii legate de tensiunile existente in competitie. Ce doi baieti si-au analizat imaginea creata de comportamentul lor in concurs. Cel dintai a avut anumite divergente si cu iubita lui. Prioritatile Constantinei pentru utilizarea bugetului de cumparaturi difera de cele ale iubitului ei. Raymond este nemultumit de modul cum a fost schimbat in relatia cu ea: „Am de gand sa mai golanesc 30 de ani de acum incolo! Intr-o relatie, o femeie trebuie sa ofere mai multa dragoste decat un barbat!

Oana: „Laur este primul care are o parere proasta despre mine!” Laur: „Oana nu plange pentru ca s-a despartit de mine, ci pentru a captura simpatia publicului!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: