Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2016Astazi incepe batalia decisiva pentru masina pusa in joc in sezonul 5. Sase concurenti MPFM au reusit sa ajunga in proba finala. Toti vor pune mana pe ea, dar cine va castiga masina mult dorita? Adriana a lansat provocarea. Este sigura ca daca va intra in cursa de eliminare nu va putea fi eliminata. Cum vor reactiona ceilalti. Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Pana sa poposeasca in platou, mama Emiliei a intervenit telefonic. Chiar daca mama Emiliei a criticat-o, Lavinia a ales sa nu aprinda conflictul cu iubita lui Nicolae. Eduard: „Imi place ca iubita mea se intelege si vorbeste cu fetele, dar nu vreau sa isi mai spuna lucruri personale pentru ca in cazul in care se vor certa se va ajunge la discutii.”

Dupa ce strategia „brigazii” a fost demascata, Adriana a contraatacat. Fiind sigura de sprijinul sustinatorilor ei, concurenta i-a provocat pe ceilalti sa o nominalizeze. Eduard: „Lavinia a ajuns unde se afla acum prin puterile ei, nu pe milogeala, precum Valentin. Noi am ajuns aici fara povesti de viata.” Vladut: „Liliana trece prea repede peste conflictele cu ceilalti, iar apoi tot ea are de suferit.”

Emilia: „Eu am fost prima care am observat ca Liliana se baga unde nu ii fierbe oala!” Nicolae: „Liliana isi doreste sa nu se iubeasca nimeni! Daca ea n-are parte de dragoste, sa n-aiba nimeni!”

Proba finala din cursa spre masina a inceput la ora 17:00, iar cel mai probabil pana spre finalul saptmaanii vom afla cine o va castiga. Proba este identica cu cea din sezonul 3 MPFM.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: