Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iunie 2015O noua poveste de dragoste este pe cale sa inceapa! De la ora 12:00 si 14:00 veti avea parte de o emisiune plina de surprize! Roxana, fosta concurenta, vine cu dezvaluiri incendiare despre Danut! Ce are ea de spus si despre ceilalti concurenti MPFM 4?! Ce au ascuns pana acum? Nelutu a facut lumina asupra relatiei dintre el si Catalina! Veti afla in cateva minute cele mai interesante subiecte!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dupa plecarea din competitie, Roxana nu a tacut si a facut dezvaluiri uluitoare despre Danut! Reactiile nu au intarziat sa apara! Carmen i-a cerut explicatii fostului iubit.

Roxana: „Spre deosebire de Danut eu mi-am luat deciziile singura! Nu sunt o marioneta, nu fac ceea ce mi se spune de catre sustinatori! Danut, nu esti capabil sa iti iei deciziile singur! Cand sustinatorii ii spun sa faca ceva, el se conformeaza! A format un cuplu cu Carmen pentru ca a fost impins de la spate! Eram sigura ca se vor desparti! Ea mi-a spus acest lucru chiar inainte ca eu sa plec din concurs! Carmen, nu trebuie sa te complaci intr-o relatie cu Danut! Daca aici, cu camere, te brusca, ce se intampla afara? Majoritatea concurentilor s-au comportat ca niste marionete!”

Sustinatoarea care i-a promis lui Danut apartamentul a intervenit: „De Craciun i-am spus ca sa nu isi mai faca griji de chirie pentru ca sunt oameni ce ii vor ajuta!”

Roxana: „Simona, Radu este un alt om in preajma ta! De ce nu incercati o relatie?”

Dupa emisiunea de la ora 12:00, Roxana MPFM 4 a intrat in casa. Aceasta le-a dat mai multe sfaturi celor din casa. Singurul care nu a luat parte la discutie a fost Danut. Poti vedea video mai jos cu ceea ce a avut ea de spus.

Conflictul dintre iubita lui Nicolae si restul concurentilor a luat amploare. Discutiile si replicile dure au lovit ca gloantele. Trecutul amoros al concurentei a starnit controverse. Catalina MPFM 4: „Laurica vrea sa ma desparta de Nicolae! Daca Petru insista sa fie cu mine, iar eu nu voiam, eu eram de vina!” Andrada: „Ea il iubea pe Nelutu, era cu Catalin, il placea pe Petru si s-a combinat cu Nicolae!

S-au scos sabiile din teaca: fiecare concurent incearca sa profite de vulnerabilitatile celorlalti! Dupa toate discutiile de fostii iubiti, Catalina a fost luata la interogatoriu de Nicolae si mama lui. Discutiile au continuat intre cei doi iubiti, iar trecutul concurentei nu i-a lasat sa paseasca in viitor fara explicatii plauzibile. Gelozia pare a se fi instalat in cuplul Catalina si Nicolae MPFM 4. Apropierile de Andrada au adus adus numeroase reprosuri intre ei. Nicolae MPFM 4, nesigur de iubita lui: „De unde stiu ca nu te intorci la fostul iubit cand vom iesi din concurs? Vreau explicatii! N-am facut cuplu de complezenta, ca sa ajung in Marea Finala!

Angela: „Din invidie sau ura fata de mine, este posibil ca Nelutu sa fi facut afirmatii tendentioase!”

Catalina: „Nelutu nu accepta ca eu sa am o alta relatie! Vrea sa ma distruga!”

Iata ce a avut de spus Nelutu, fostul iubit al Catalinei: „Ne-am despartit in urma cu un an si jumatate, acum lucrez in Germania! Nu mai am nicio legatura cu ea, ne salutam cand ne vedem si vorbim! Nu sunt genul de persoana care sa se razbune!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: