Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 mai 2016Actiuni controversate au starnit dezbateri intense intre competitori! In a treia zi de Pasti. Ce sfaturi a primit Ionut prin intermediul tatalui? Cum se mai incarca bateriile in randul baietilor? O masina noua mareste miza competitiei. Pregatiri intense pentru clipe de basm. Discordia nu ocoleste casa baietilor. Peripetii pe malul marii. Tachinari si provocari intre rivali competitionali! Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Vladut: „Am vorbit unele lucruri si acum vreau sa raman in casa!”

Al doilea abandon al Alexandrei si al lui Florin au lasat urme adanci in randul competitorilor. Cei din casa au comentat reintrarea celor doi, desi fusesera votati sa plece acasa.

Tatiana: „Nu ma consider nici grasa si nici nebuna asa cum mi-a spus Lavinia. Nu tin cont ca sunt camere, asta sunt eu si imi place sa ma distrez. Daca era ceva indecent mi se spunea. Nu ma duc in club imbracata ca o maicuta de la manastire, ma duc imbracata in fustita.”

Catalin: „Adriana si Valentin isi genereaza energie unul pentru celalal, pentru iubirea lor. Cand reusesc sa secatui celelalte cupluri de energie, inseamna ca nu exista sentimente intre parteneri.”

Desi prezinta imaginea unui cuplu unit, tensiuni recente au macinat relatia dintre Valentin si Adriana. Valentin: „Eu voiam sa-i fac o surpriza iubitei mele, iar ea ma batea la cap sa trec pe lista tot felul de prostii!”

Ionut: „De ce sa fac pe marioneta cand pot sa-l fac pe antrenor sa-si puna mainile in cap?!”

Eduard: „Mi-e teama ca nu ma voi putea controla si voi ajunge la inchisoare din cauza lui Catalin!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: