Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 martie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 martie 2014In timp ce unii se distreaza, altii se „cupleaza”? Cum se manifesta rivalitatea dintre fetele care isi doresc afectiunea lui Viorel? Cum s-au distrat concurentii la munte? Descoperiti cum au petrecut concurentii prima seara la munte, dar si cine lupta din rasputeri pentru a capta atentia unuia dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Doi dintre concurenti au facut atmosfera in studioul radio din casa! Descoperiti cu cine au dialogat acestia si ce sfaturi au primit, dar si cum au intampinat concurentii ziua de 1 martie, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 martie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Gina s-a intors din excursie hotarata sa vorbeasca si sa spuna tot ce o deranjeaza. Ea a acuzat-o pe Oana de falsitate pentru ca a incurajat-o sa lupte pentru Viorel, desi stia ca si ea il placea. In afirmatiile ei a fost sustinuta de Silvia si chiar de Constantina. Gina: „Oana mi-a facut niste confidente si voi dezvalui tot acum!

De 1 martie, baietii care au mers la munte le-au facut o surpriza fetelor si mamelor, oferindu-le cate un martisor. Oana a fost incurajata duminica, in timp ce a fost dj, sa formeze un cuplu cu Viorel. Astazi, in timpul emisiunii acesta a anuntat ca deja ei doi formeaza un cuplu, incepand de ieri. Doamna Aurica a fost deranjata de acuzatiile pe care Gina i le-a adus Oanei, la aflarea vestii ca cei doi s-au apropiat mai mult.

Atat Constantina, cat si partenerul ei o considera pe Oana vinovata de suferinta Ginei. Georgiana a povestit fetelor ca fostul ei iubit obisnuia sa se laude in fata prietenilor cu sumele de bani cheltuite cu ea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: