Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 noiembrie 2015Astazi este o zi cu totul speciala pentru mirele saptamanii trecute. Aflati care sunt motivele, dar si care sunt cele mai intense aventuri din concurs, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Ecuatia curateniei, greu de rezolvat pentru baieti. Eforturile unui amorez sunt zadarnice in fata celei dorite. Vizita in platou a tatalui lui Tudor a lasat ecouri puternice. O intriga amoroasa te va lua prin surprindere. Dupa o emisiune plina de subiecte, concurentele s-au odihnit in casa baietilor.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Valentin catre Adriana: „Zici ca am o pusculita si astept sa se sparga pe 29 august.”

Emanuel despre Mihaela: „Ii plac barbatii cat mai fraieri care roiesc in jurul ei. Orice fata care si-a dorit sa cunoasca pe cineva in aceasta casa s-a gandit doar la un baiat. L-ar mai fi vrut si pe Nicolae, doar ca el este un baiat decent si si-a dat seama de jocul ei.”

El insista, ea rezista. Cat va mai dura aceasta situatie doar Mihaela poate spune. Care sunt intentiile concurentei in privinta lui Constantin?

O discutie in familie a provocat indignarea altei familii. Mioara: „Am vazut mai demult ca Luiza o placea pe partenera nepotului meu, dar vazand discutia de sambata dintre dumneaei si sot m-a deranjat. La inceput cauta sa acapareze toate fetele, pana la urma i-am zis sa ne mai lase si noua sa nu le acapareze pe toate. Daca a vazut ca nu a mers cu celelalte si-a indreptat atentia spre Valentina.”

Luiza: „Imi pare rau, am spus doar sotului meu. A fost doar o apreciere la adresa unei fete.”

Crina acuza: „In urma cu cateva minute, Mihaela si Loredana isi sopteau si aveau lavalierele inchise!” Ieri, o discutie secreta pe care au purtat-o Lavinia si Crina a starnit rumoare in randul celorlalti. Crina catre Florentina: „Te dai prietena, dar pe la spate iti infigi ghearele in om!” Loredana: „Crina este o persoana schimbatoare, niciodata nu recunoaste adevarul!” Virginica: „Fetele sunt tinere si frumoase, dar rautatea din jurl lor e mai mare!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: