Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 septembrie 2015Au venit, s-au iubit si s-au casatorit! Nu ratati ultimele zile alaturi eroii dumneavoastra favoriti! Astazi, va veti lua ramas bun de la sezonul 4 MPFM. MPFM 5 incepe maine de la ora 20:00! Urmariti emisiunea de la 11:15 si 14:00! Cum decurg relatiile proaspetilor casatoriti la cateva zile de la nunta? Afirmatii incendiare despre un fost concurent! Cat de bine s-au adaptat la traiul in comun? Despre cele mai bine ascunse nemultumiri dupa un an de concurs.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dupa rafuiala dintre Andrada si Radu conflictele au curs pe banda rulanta. Conflictul a avut un impact puternic asupra celor din sezoanele anterioare.

Cristiana: „Aventura in competitie m-a ajutat sa am mai multa incredere in mine decat credeam ca voi avea vreodata!” Elly, despre traiul la comun: „Era prea multa agitatie si multe persoane pe care nu le cunosteam!”

Ionela: „Te acomodezi foarte usor fara telefon si internet!”

Simona: „M-am lasat influentata de opiniile celorlalti!”

Cristian: „Cea mai mare greseala comisa este momentul in care am sarit gardul!”

Cristiana: „Cel mai tare m-am suparat atunci cand Marian mi-a spus ca nu sunt pregatita pentru casatorie!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: