Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 aprilie 2016Dupa 214 zile lupta pentru Marele Premiu continua! Ieri, la putin timp dupa ora patru, Tatiana incerca sa caute solutii pentru alinarea zbuciumului inimii. Cum s-au impartit cumparaturile? Lupta cu dezordinea continua. Cine este cel mai criticat concurent din competitie? Ce planuri de viitor are Marius? Cine s-a folosit de impartirea produselor pentru a le plati polite rivalelor? Cine isi ia partea leului la impartirea cumparaturilor? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-un razboi intre rivale! Sunt fetele victimele propriilor greseli la administrarea bugetului? Emilia: „Eu daca vad ceva spun. Daca se da materialul video cu mararul se vede foarte clar ca mie mi-au dat galben, nu verde.”

Adriana: „Emilia incearca mereu sa ia cele mai bune produse! Este egoista!”

Ieri, afirmatii incendiare despre trecutul Denisei au iesit la iveala. In timp ce concurenta era in platou pentru a da explicatii, Loredana si Ionut discutau despre trecutul ei. Loredana: „Eu pe 150 de RON nu m-as ridica nici din pat! Cum sa fie neprihanita? Pana si cei de 15 ani fac asa ceva!” Florin: „Toti de aici spun ca Denisa nu are nimic de demonstrat, dar nimeni nu o crede!”

Luiza: „Denisa se imbraca mult prea provocator pentru ceea ce sustine!” Eduard: „Nu punem puritatea Denisei la indoiala din cauza vestimentatiei, ci a limbajului pe care ea il foloseste!”

In cele sapte luni ale sezonului MPFM 5, mai multi competitori au fost surprinsi adresand cuvinte obscene. Florin: „Prefer sa spun o injuratura si sa plec decat sa fac circul pe care l-a facut Natasa la cumparaturi!”

Eduard: „Emilia acuza fiecare concurenta in parte de tot felul de fapte controversate. Ea cat timp a fost afara a adunat informatii despre toti, iar dupa ce a reintrat a inceput sa dea in fiecare!”

Liliana: „Emilia de multe ori a spus ca stie multe despre toti, dar nu a spus niciodata nimic!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: