Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 februarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 februarie 2016Marturisirile si declaratiile emotionante s-au tinut lant in a 153-a zi de concurs. Interventii din exterior au fost dezbatute intens de cei vizati. Oare ce planuri de viitor si-aau facut indragostitii? Artistii au mesterit de zor. Ce opere de arta se mai realizeaza? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Lipsite de mijloacele obisnuite, bucataresele si-au pus originalitatea in valoare!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 februarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: De maine intra noii concurenti MPFM 5.

Problema curateniei, cauza sau pretextul disputelor dintre rivale? S-a declansat o apriga disputa intre fostele pritene devenite acum rivale!

Abia s-au logodit, insa imaginea unui cuplu fericit pe care Oana si Cosmin o afiseaza ameninta sa fie distrusa de reprosuri facute pe ascuns. In timp ce se fereau de camere, cei doi s-au duelat pe frontul sentimentelor!

Dupa ce Daniela, sora lui Eduard a intervenit in direct si a adus-o in discutie pe fosta iubita a fratelui, Rozy a avut dreptul la replica: „Nu am ce sa caut la botezul surorii fostului meu iubit. Nu imi face placere sa merg. Aceasta familie pe care eu o respectam, mi-a demonstrat ca sunt altceva.” Pe data de 13 februarie 2016 Eduard va merge la botezul nepoatei, neinsotit de Lavinia.

Imediat si-a chemat prietenul la ordine. Tudor: „Nu mi place sa se discute despre mine in lipsa mea!”

Cand noaptea se asterne, vesilia infloreste. Nicio gluma nu este ratata, insa ce se intampla cand farsele nu au efectul scontat?

Gabriel, fratele lui Ciprian, despre discutiile din casa: „Eu cred ca ceilalti il invidiaza pe fratele meu, pentru ca a fost pe ultimul loc in clasament, dar apoi a fost votat si a ajuns pe locul doi! Fiecare si-ar dori sa fie sustinut de public.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: