Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 iunie 2015Cel mai nou cuplu se clatina din temelii! Astazi de la ora 12:00 si 14:00 se vor dezbate subiecte interesante! De ce s-a înfuriat Catalina si ce se intampla in relatia ei cu Nicolae? Ce au discutat Angela si Maria si care au fost reactiile dupa venirea Roxanei? Fiecare mama isi apara puiul! Incepe razboiul intre cuscre? Nominalizarile au creat tensiune intre concurenti MPFM 4! Pe cine vrea Radu: pe Simona sau Andrada? Mai exista prietenii in competitie?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Vizita copiilor in emisiunea din 1 iunie 2015 l-a inveselit pe Nicolae, care s-a jucat cu ei. Insa, Danut a avut de comentat. Catalina a sarit in apararea iubitului ei si asa a inceput cearta! Conflictele pe care concurenta le-a avut cu ceilalti i-au adus si lui Nicolae o bila neagra pe lista iubitei lui. Faptul ca el nu i-a luat apararea iubitei a facut-o pe mama ei sa analizeze situatia.

Nicolae si Maria fata in fata cu Angela si fiica ei: cei doi iubiti si mamele au pus cap la cap problemele lor si au incercat sa le gaseasca rezolvarea.

Marea Finala se apropie si nimeni nu vrea sa plece: Ce strategii si-au pregatiti concurentii MPFM 4 pentru a castiga competitia? Cine va fi eliminat? Cine va fi protejat?

Andrada, in lacrimi: „Sunt o copila care nu-si permite sa vorbeasca despre perversitate si nu se victimieaza! Doamna Angela niciodata nu se va compara cu o mama! Sa se fereasca de mine de acum inainte! Nu inteleg ce pretentii pot avea de la Catalina si mama ei face afirmatii deplasate!” Catalina: „Andrada loveste doar in direct in mine, nu o face niciodata in afara emisiunii!” Angela: „Sti foarte bine sa joci teatru!” Andrada si Cristi au discutat prieteneste despre situatia lor din concurs. Nominalizarile au fost un subiect fierbinte si discutat in amanunt. Radu: „Andrada cauta sa se alature unei tabere, pentru ca este singura!”

Apropierile dintre Simona si Radu MPFM 4 au dat de banuit. Limbajul inteles doar de concurenta pare a deconspira o poveste de dragoste. Oare Radu este personajul principal? Dar gandurile lui Radu incotro fug?

Competitia se apropie cu pasi repezi de Marea Finala, iar concurentii MPFM 4 sunt mai agili ca niciodata. Nimeni nu vrea sa piarda, iar prieteniile au inceput sa fie puse sub semnul intrebarii.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: