Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 mai 2016Pe masura ce marea finala se apropie, orgoliile devin din ce in ce mai puternice. Cum iti pazeste comoara inimii. Ce glume mai fac competitorii. Pe cine a pus ochii Vladut? La ceas de seara, mesaje controversate i-au pus pe cei din casa pe jar. Despre ce este vorba? Descoperiti astazi, joi 5.05.2016, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Aseara, concurentii au fost dur criticati printr-un mesaj sosit din partea unui grup de sustinatori. Tot aseara, Alexandra si Florin au fost pentru a-si lua bagajul. Alexandra si-a dorit sa reintre in competitie, in timp ce Florin a plecat in Grecia.

Catalin: „Ma simt responsabil pentru plecarea lui Florin, iar cine-si sapa groapa, cade singur in ea!” In urma gesturilor sale fata de Catalin, Eduard a fost sanctionat. Eduard: „Luna aceasta se implinesc sase ani de cand am fost arestat, pe baza unei marturii false ale unei doamne de 60 si ceva de ani. M-a durut cand Catalin a spus acele cuvinte despre ce am facut eu in spatele gratiilor!” Catalin: „Eduard m-a amenintat deoarece s-a simtit neputincios! Nu eu, ci Lavinia a provocat reactiile pentru care el a fost sanctionat.”

Lavinia a folosit toate leacurile din dotare pentru a-l ajuta pe Eduard sa treaca peste clipele grele.

Lavinia: „Cand suntem in direct, Loredana este indarjita, dar in casa are o atitudine total opusa! Sunt persoane care nu ne agreeaza si probabil au jucat un teatru ca ne-ar place, iar acum spre final isi arata adevarata fata.”

O usa lasata deschisa in miez de noapte a aprins flacara discordiei intre Lavinia si Mihaela.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: