Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 martie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 martie 2014Se leaga noi idile? Ce pareri au baietii nou intrati in casa despre fetele fara cuplu? Care sunt temerile lui Laur in privinta partenerei lui? Descoperiti cine de cine incearca sa se apropie, dar si ce conflict s-a iscat intre baieti si care a fost marul discordiei, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au primit o vizita-surpriza. Ce au discutat acestia cu invitatul, ce sfaturi au primit, dar si cine lupta din rasputeri pentru a ajunge la inima unuia dintre concurenti, aflati astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 martie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: In urma unor probleme de sanatate ale tatalui lui Aurelian, doamna Fanica si fiul ei au plecat de urgenta la Galati. Bogdan: „Am observat o apropiere intre Gina si Viorel, de aceea am preferat sa ma retrag!” Gina: „Am incurajat-o pe Gina sa faca un pas catre baiatul de care ii place!” Oana: „Ma simt responsabila pentru suferinta Ginei!” Viorel le-a spus baietilor ca Oana are nevoie de un partener care sa o maturizeze, iar el de o fata copilaroasa precum este ea. Fiind stingherita de lacrimile Ginei si deranjata ca iubitul sau nu i-a luat apararea, Oana s-a refugiat in dormitor. Silvia a spus despre aceasta ca este o prefacuta si nu crede in lacrimile: „Este o egoista, ii pasa doar de ea!”

La ultima vizita in casa MPFM, psihologul Anca Boalca a asistat la o disputa intre Laur si Oana. Silvia se hotarase sa isi ceara eliminarea, in cazul in care nu va fi aleasa de Viorel. Constantina a acuzat-o pe Oana de duplicitate si de materialism: „Esti o mincinoasa si o falsa!”.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: