Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 noiembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 noiembrie 2013In emisiunea de azi, marti 5 noiembrie, ora 12:00, aflam ce au de spus Cristina si Gabi despre relatia pe care au avut-o in casa MPFM? Care fata considera Andrei ca ar incerca sa se apropie mai mult de el? De la ora 14:00 vom afla care mai este relatia dintre Robert si Diana? Ce au mai discutat cei doi? De la 20:30 vom urmari o gala ce ne va tine cu sufletul la gura, incarcata de suspans si emotii coplesitoare.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 noiembrie 2013, de la ora 12:00, 14:00 si gala de la ora 20:30 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Gabi crede despre fosta lui prietena ca nu se implica emotional intr-o relatie. Intr-o discutie avuta cu Diana, Cristina i-a marturisit acesteia ca se teme ca fostul ei iubit ar fi inceput o noua relatie. Cristina nu mai doreste nici un fel de relatie cu Gabi. El o acuza de lipsa de maturitate in comportament si in relatie.

Cristina: „Gabi cand era cu mine in cuplu spunea ca daca nu o sa fie cu mine, o sa fie cu altcineva! Ii place o femeie care sa stea la cratita si sa faca piata!”

Andrei considera ca Oana face tot posibilul ca sa se apropie de el. Andrei s-a plans baietilor ca a fost considerat marul discordiei in toate cuplurile formate in competitie. Raymond nu mai credere intr-o posibila relatie intre Alin si Oana deoarece ea se gandeste numai la Andrei.
Diana si Robert au incercat sa lamureasca anumite aspecte legate de relatia lor. Aceasta i-a marturisit ca nu este pregatita pentru o noua relatie.

In toiul noptii, Andreea si Claudia au incercat sa se strecoare in camera mamelor si sa sustraga dulciuri de la acestea. Bunica a fost deranjata pentru ca au trezit-o dupa doar doua ore de somn. Constantina si Marianita au fost si ele deranjate de zgomotul provocat de fetele care se tineau de glume. Maria a cedat nervos in urma celor intamplate si si-a facut bagajele cu intentia de a parasi competitia. Mama Corinei a venit in platoul emisiunii pentru a-si incuraja fiica. Traian i-a reprosat Corinei ca este suspicioasa tot timpul si nu are incredere in el acuzandu-l ca, inca mai are sentimente pentru Constantina. El a acuzat-o pe Corina de esecul relatiei lor.

Florin, fostul concurent de la MPFM 2, a trimis o scrisoare la redactie prin care a marturisit ca este atras de Corina, el fiind cel care a inscris-o in competitie si chiar au iesit de cateva ori impreuna. El a fost prezent si in platou pentru a o avertiza pe aceasta in privinta lui Traian, care, dupa parerea lui, se joaca cu sentimentele ei.

Tatal lui Traian a intervenit telefonic sa-si incurajeze fiul in relatia cu Corina. Sora Cristinei a criticat atitudinea lui Gabi fata de aceasta si a spus ca sora ei a devenit o obsesie pentru el.

Andrei si Cristina s-au apropiat mai mult de Halloween si apoi la iesirea in parcul de distractii. Ei nu au negat posibilitatea formarii unui cuplu in viitor.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: