Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 noiembrie 2015Periplul concurentilor pe taramul iubirii continua printre soapte dragastoase si suspine dureroase! O bunica ingrijorata a cercetat inima unei fete. Ce framantari anima trairile indragostitilor descoperiti astazi de la ora 11:15 si 14:00! Soapte de iubire la ceas de seara. Indragostitii purtati pe aripile geloziei. Itele iubirii mai incurcate ca niciodata. Priviri sfredelitoare si soapte de iubire. Amorezii paseau cu incredere pe drumul iubirii in ziua cu numarul 61. Un aprig razboinic isi motiva actiunile. Planuri diabolice se puneau la cale. Cine este in pericol?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Constantin ar face orice ca sa o cucereasca pe Mihaela, iar ea il supune la grele incercari. Ieri, cei doi au iesit la o cina romantica pentru ca saptamana trecuta s-au ales reciproc.

Emilia: „Nu imi plac barbatii nehotarati. Mai multe fete il plac pe Nicolae!”

Ana-Maria e suparata ca partenerul prefera sa isi petreaca timpul in compania altor persoane. Ana-Maria: „In ultima perioada nu isi mai gaseste locul langa mine. Este schimbat fata de cum a fost la inceput.” Doamna Maria: „Nepotul meu trebuie sa invete bunele mariere, sa stie cum sa se poarte cu fata de langa el.”

Din cale afara de suparat pe presupunerea Crinei, Emanuel nu si-a mai gasit cuvintele. Emanuel: „Am crezut in ea ca prieteni si am simtit ca m-a tradat. Nu am jignit-o niciodata. M-am simtit jignit cand a afirmat ca s-ar putea ca a doua zi sa vin indragostit de ea. Este o persoana foarte naiva. Voi fi direct de fiecare data.”

La scurt timp dupa ce i-a dat papucii Crinei, Cosmin a pus mana pe pantofii Lilianei. A ajuns concurentul la picioarele Lilianei sau e doar fascinat de incaltamintea ei? Cosmin: „Daca simt sa fac un cuplu il fac. Nu astept sa ii treaca Crinei sentimentele.”

Mai multe fete au criticat comportamentul Laviniei. Loredana: „Lavinia sa-si vada de cuplul ei, iar pe noi sa ne lase in pace!” Adriana: „Lavinia spune ca noi suntem false, dar ea este o ipocrita care spune si face doar ce-i convine ei!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: