Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 septembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 septembrie 2016Sezonul 6 MPFM a inceput sambata, dar ce discutii s-au purtat in culise, inainte ca fetele si baietii sezonului 6 sa paseasca in platou? Cum si-au petrecut noii concurenti primele 2 zile de competitie? Au aparut deja primele dispute? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Fetele MPFM 6 i-au zarit prima data pe baieti! Pe cine au pus ochii? Cum au decurs primele interactiuni dintre baieti? Un concurent ascunde un mister incredibil! Dezvaluiri socante se anunta! Inca din prima seara, Lorena a fost transportata de urgenta la spital! Ce s-a intamplat cu adevarat? Fetele si baietii la primele saruturi! Pe cine au pus baietii ochii dupa prima intalnire cu fetele?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ileana MPFM 6 l-a placut pe Catalin, fost concurent in sezonul unu si cinci: „Mi-a placut povestea de viata a lui Catalin Movileanu!” Una dintre concurente isi serbeaza astazi ziua de nastere. Iulia MPFM 6 a implinit 19 ani.

Carmen: „Primul baiat care mi-a atras atentia a fost Daniel.” Lorena a fost si ea atrasa de Daniel. Cine va reusi sa ajunga la inima lui? Andreea s-a regasit in modul in care se comporta Mihai.

Abia a inceput competitia si primele rivalitati au iesit deja la lumina! Tortul dedicat Iuliei a starnit controverse in randul baietilor! Radu: „Cand s-a facut bugetul am picat de comun acord sa luam un tort pentru ziua lui Radu care este sambata. Apoi, cand am auzit ca este ziua Iuliei, am decis sa ii dam tortul ei. Restul stiind ca i l-am dat lui Sergiu nu au inteles de ce il oferim Iuliei.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: