Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 aprilie 2016Lacrimile au inundat obrajii lui Ionut! Cine i-a frant inima? Cine l-a ranit? Rivalitatile competitionale au atins cote alarmante in a 214-a zi a showlui matrimonial MPFM 5. Ce dezbateri intense a nascut importanta banilor? Eforturile fetelor la curatenie au amplificat tensiunile dintre rivale! Eduard si-a strans din nou iubita in brate dupa mai multe zile petrecute departe, la spital! Cum s-au descurcat fetele cu un singur frigider pana acum, dar nu reusesc sa se descurce cu doua frigidere? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Emilia, victima sau instigatoarea criticilor celorlalte concurente? Mihaela: „De fiecare data cand vrem sa intrerprindem ceva, Emilia este contra!”

Liliana: „In loc sa isi invete de bine iubita, Nicolae mai rau o intarata pe Emilia! Daca nu am pus-o la nominalizari sambata, nu am pus-o pentru ca nu aveam nimic cu ea atunci. Acum m-am certat cu ea, dar daca peste o saptamana plange, pot sa ma duc sa o alin!”

Oana: „I-am fost alaturi cand i-a fost greu, dar cand spune ca toate fetele au ceva cu ea nu ii dau dreptate pentru ca nu este asa. I-am spus ca atunci cand voi simti ca va gresi ii voi spune, chiar si in direct!”

Nicolae: „Cand iubita mea si-a spus parerea, 4-5 fete s-au intors imediat impotriva ei!” Emilia catre Mihaela: „Tu esti foarte smechera, mereu iti alegi sa faci curat doar unde vrei!”

Recent, Catalin a dezvaluit urmatorul sau pas in comeptitie, insa baietii nu au ramas pasivi. In ciuda disputelor dintre ei, Catalin s-a mutat in patul situat deasupra celui al lui Constantin! Catalin: „Constantin are o conditie modesta!” Tatal Mihaelei: „Catalin se comporta astfel in concurs deoarece este sigur ca nu i se va intampla nimic!”

Momente din emisiune:

Emilia: ”Nu vreau să fiu bărbatul în relația cu Nicolae!”

Afectată de reproșurile concurenților, Emilia a fugit din studio!

Emilia și Nicolae, criticați de mai mulți concurenți

Bătălia pentru un loc în frigider! Sosirea noului frigider le-a învrăjbit pe fete!

Un val de critici s-a abătut asupra Emiliei!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: