Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 decembrie 2015Dupa furtuna rivalitatilor care s-a dezlantuit si secretele pazite cu strasnicie care au iesit la iveala, astazi, de Sfantul Nicolae, urmariti o noua editie magnifica de duminica! Vor fi prezenti invitati surpriza care sosesc cu ghetutele pline de provocari inedite pentru cei mai curajosi din casa MPFM 5. Cine va castiga premiul pus in joc aflam incepand cu ora 17:30. Bataia cu perne incinge spiritele. Ingerii lui Stefan vs Mosii lui Balan!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 decembrie 2015, de la ora 17:30 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Invitatii de azi au fost Andreea Balan, respectiv Stefan Stan. Valentin si Alexandru au facut echipa cu Andreea Balan, in timp ce Cristina si Lavinia l-au avut pe Stefan Stan in echipa.

Toate cele trei probe de astazi au fost castiga de echipa Andreei Balan. Cei doi castigatori, Valentin si Alexandru MPFM5 au ales cutia mijlocie. Pentru saptamana viitoare cei doi vor avea un buget de doua ori mai mare. Daca ar fi ales cutia cea mai mica ar fi intrat in posesia premiului cel mare: o dupa-amiaza la spa alaturi de iubita.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: