Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarie 2017Competitia se ascute! Evenimentele de la finala saptamanii trecute i-a unit pe toti! Ecuatia showului matrimonial a devenit de necunoscut. Nici distractia nu a fost uitata! Fosti concurenti din sezonul 5 vor reintra in casa! Vor sa reintre in casa Ali, Petru si Georgiana din actualul sezon? Cine si-a planificat nunta pentru 4 martie? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: In prag de nominalizari, Madalin s-a trezit in centrul strategiilor! Inainte de afla ca este protejat, ceilalti se pregateau sa il nominalizeze! Madalin: „Nu ma asteptatm ca eu sa fiu sustinut!”

Ana-Maria: „Cand m-au sunat cei din staff eram in Franta si mi s-a spus ca daca voi reveni voi putea sta o zi! Cand am ajuns aici mi s-a spus ca trebuie sa stau o luna, iar daca nu accept nu o sa ma bage in direct! Nu este corect fata de cei care au ramas in comptitie ca cei care au abandonat sa se reintoarca! Aceasta emisiune este de c*cat!” Mama Anei-Maria a intrat in direct: „Probabil fata mea nu a fost pregatita! Nici nu a avut haine la ea! Fata mea a plecat din Franta pentru a-l incuraja pe Madalin si a-i fi alaturi!”

Sambata, Valentin si fratele Carlei s-au confruntat in platou! Concurentul este gata sa recurga la detectorul de minciuni pentru a demonstra ca fratele Carlei minte! Valentin: „Membrii familiei fostei iubite sunt beti mai tot timpul!”

Adriana, fosta concurenta in actualul sezon, s-a reintors! Adriana: „Cand am ajuns acasa si fiica mea mi-a spus de ce nu am ramas, mi-am dat seama ca nu trebuia sa plec!”

O parte dintre fostii concurenti ai sezonului 5 au revenit iar un altul este asteptat maine. Reintra in casa Florin MPFM5?

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:


sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: