Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarieUrmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce neintelegeri au fost intre Alin, Luminita si Andreea, ce a determinat-o pe Andreea sa nu le mai ofere dreptul ei de protectie lui Dragos sau lui Florin, ce secrete au Andreea si Cornelia, dar si in ce relatii erau Cornelia si Dragos inainte si dupa Gala Saptamanii trecute.Astazi, de la ora 14:00, aflati ce discutii a avut familia Corneliei cu Dragos intr-o pauza de publicitate de la Gala, ce observatii i-a facut Dragos Stefanei, ce au avut sa isi reproseze Emilia si Cristina una alteia inainte si dupa Gala Saptamanii, dar si ce disputa s-a iscat intre Lorena, Florentina si Maricel.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarie 2013, de la ora 11:50 si ora 14:00:Andreea a anuntat ca nu isi va mai folosi dreptul de protectie pentru nimeni, desi afirmase ca il va proteja pe Dragos sau pe Florin. Ea s-a suparat ca soacra ei a nominalizat-o pe Stefania in loc sa o o propuna spre eliminare pe Florentina.

Alin: „Cristina spune ca vrea sa plece din competitie, desi stie ca publicul nu doreste sa o elimine.” Dupa aceasta afirmatie s-a iscat o mica disputa in casa.

In emisiunea de dupa-amiaza Dragos a spus ca a incercat sa faca relatia lui cu Cornelia insa in zadar. Discutiile pe care le-a purtat Cornelia cu fetele despre Jack l-au determinat pe acesta sa nu se mai inpace cu ea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: