Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarieUrmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce neintelegeri au fost intre Alin, Luminita si Andreea, ce a determinat-o pe Andreea sa nu le mai ofere dreptul ei de protectie lui Dragos sau lui Florin, ce secrete au Andreea si Cornelia, dar si in ce relatii erau Cornelia si Dragos inainte si dupa Gala Saptamanii trecute.Astazi, de la ora 14:00, aflati ce discutii a avut familia Corneliei cu Dragos intr-o pauza de publicitate de la Gala, ce observatii i-a facut Dragos Stefanei, ce au avut sa isi reproseze Emilia si Cristina una alteia inainte si dupa Gala Saptamanii, dar si ce disputa s-a iscat intre Lorena, Florentina si Maricel.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 februarie 2013, de la ora 11:50 si ora 14:00:Andreea a anuntat ca nu isi va mai folosi dreptul de protectie pentru nimeni, desi afirmase ca il va proteja pe Dragos sau pe Florin. Ea s-a suparat ca soacra ei a nominalizat-o pe Stefania in loc sa o o propuna spre eliminare pe Florentina.

Alin: „Cristina spune ca vrea sa plece din competitie, desi stie ca publicul nu doreste sa o elimine.” Dupa aceasta afirmatie s-a iscat o mica disputa in casa.

In emisiunea de dupa-amiaza Dragos a spus ca a incercat sa faca relatia lui cu Cornelia insa in zadar. Discutiile pe care le-a purtat Cornelia cu fetele despre Jack l-au determinat pe acesta sa nu se mai inpace cu ea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

56 Comentarii

  1. sustin florentina si razvan ,pina acum au dovedit ca sunt cei mai pregatiti pentru casatorie .MULTA BAFTA!VA VOTEZ
    DORINA

  2. se casatoreste cosmin cu cristina ,nu dna emilia cu cristina ,o casnicie un trei e prea mult ,daca el o place asa prostuta,mincacioasa,plingacioasa,needucata,imatura,e de bine,80 de persoane sunt in grupul nostru si toateo sustin pe cristina si cosmin………si dna emilia mai nou,

  3. mi-as dori din suflet ca lumea sa inteleaga caracterul infect al celor 3 (luminita,alin si andreea)si sa nu-i mai voteze .NU MERITA .VOR DOAR BANII

  4. Dragos si Cornalea imi doresc din suflet sa se impace pentru ca se vede ca se iubesc !! Sunte-ti cei mai tari !!! Andreea si Alin sunt ORIBILI !!! iar Doamna Luminita La Fel ! !!!! ! IESITI AFARA !! CA ATI FACE UN BINE PENTRU POPOR !!!! !

  5. atunci cind vor fi nominalizati pentru a parasi competitia nu ar trebui sa-i voteze nimeni pe acesti ingimfati !!!

  6. Trimiteţi-l acasă pe Maricel, că băiatu ăsta e genul de tip imprevizibil, cu explozie intârziată. Bravo Lorena, ţine-o tot aşa nu te lăsa călcată in picioare, de indivizi de genul lui Maricel. Aici ai o şansă de a te impune, nu ştiu dacă in viaţa din afară ai mai putea să te impui in faţa unui tip (gen maricel). Am cunoscut genul ăsta de oameni, sunt persoane care cred că lumea e a lor şi toţi ceilalţi trebuie să se supună, nai dreptul la o replică că tot ceea ce spui tu e greşit, sunt persoane foarte posesize, geloase (decurg uşor la violenţă) şi in final sunt persoane proaste şi needucate pe scurt, (lipsă cei 7 ani de acasă). Iar doamna Emilia este genul de soacra pe care nu o vrea nimeni pe lângă casă. Mai bine ducă-se… unde o vedea cu ochii şi să nu nenorocească cu gura ei, alţi oameni care au venit poate, să işi facă un viitor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *