Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 ianuarie 2016Dupa ce in editiile de luni si marti Alina Dumitru i-a tinut locul, astazi, indragita prezentatoare Mirela Boureanu Vaida a revine pe micile ecrane. Aseara, doua dintre fete au avut o cearta aprinsa, motivul fiind cine face si cine nu curatenie. In discutie au fost implicate si alte fete. Urmariti emisiunea de azi, miercuri 6.01.2015, de la ora 11:15 si 14:00 sa descoperiti adevaratul motiv al disputelor. In ciuda gerului Bobotezei, atmosfera din casa atinge temperaturi considerabile. Cum evolueaza povestile de dragoste ale favoritilor dumneavoastra si care sunt cele mai noi declaratii de razboi? Ce dezvaluiri a facut Mihaela despre fostul iubit?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: A 123-a zi a showului matrimonial a fost scena unor schimbari greu de imaginat. Prietenia a fost redefinita, iar tensiunile dintre rivali au capatat o amploare formidabila. Imediat dupa incheierea emisiunii de dupa-amiza, amorezii se alintau. Pe la ora 22:00, probleme logistice ii punea pe cei din casa pe jar. Unde vor locui noii concurenti care vor intra in februarie 2016? Dupa mesele copioase de sarbatori, baietii s-au pus pe exercitii. Infrigurati, dar cu inimile incalzite de dragoste patimasa, amorezii au dat frau sentimentelor.

Oare cum este Cosmin perceput in randul competitorilor? Un bland urias sau un barbat de temut? Iata cum il descrie Tudor: „Femeia e fragila si ii trebuie una puternica. Nu l-as vedea cu una care daca tipi un pic la ea incepe sa planga.” Daca Tudor il priveste cu o oarecare teama, Loredanei nu ii este frica.

Luiza are grija de Eduard, dar amestecul mamei nu prea e pe placul lui Tudor. Concurentul i-a reprosat ca nu este in masura sa le ofere sfaturi baietilor. Virginica: „Chiar daca am avut divergente cu fiul meu, el niciodata n-a tipat la mine!” Luiza: „Doamna Virginica incearca sa se puna intr-o postura avantajoasa denigrandu-ne pe mine si pe Tudor! A facut o comparatie care ma dezavantajeaza! Singurul lucru care o rog este sa nu incerce sa se mai ridice coborand pe altii!” Tudor: „Sunt foarte multe pe care nu le zic. Doamna Virginica spune multe. In locul lui Ciprian nu as mai zice nimic.

Cand vine vorba de relaxare, fiecare are propriile dorinte iar cand preferintele nu se potrivesc, degraba sar scantei. Valentin si Ciprian au avut o disputa aprinsa atunci cand masa de ping-pong a poposit in livingul casei.

Dupa luni indelungate de sfortari titanice, Constantin a reusit pana la urma sa cucereasca inima Mihaelei. Insa, fantomele trecutului amoros nu le dau pace.

Actiunea doamnei Mioara nu a ramas fara urmari. Aurel: „A sunat si bunica ieri, mi-a facut un pic de morala si m-am razgandit, nu mai vreau sa plec din competitie!” Valentina: „Aurel este slab, se lasa influentat foarte usor, dramatizeaza mult! Deciziile trebuie sa le luam doar noi, chiar daca ascultam si parerea familiilor.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: