Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 iulie 2015Tensiuni intre indragostiti! Cine dragostea-si conserva langa roata de rezerva? Alegerea vestimentatiei a provocat dispute intre fete! Conflictul dintre soacre si miri provoaca reactii controversate! Incepe o noua saptamana, iar subiectele sunt fierbinti! Neintelegerile dintre indragostiti devin din ce in ce mai intense! Ce se intampla? Cine este macinat de gelozie? Cine nu crede in sentimentele alesei sau alesului inimii sale? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 iulie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: De cateva zile, zambetul i s-a sters de pe chip iar sprancenele i s-au ridicat intrebator. Vor reusi prin sinceritate sa doboare zidul care ii desparte? Ce simte Andrada pentru Cristi MPFM4? Incercati sa cititi printre randuri! Au urmat clipe grele si lungi in care probabil fiecare si-a intors inima pe dos incercand sa-si faca ordine in ganduri. A disparut obstacolul ce ii impiedica pe Andrada si pe Cristi sa se apropie mai mult o data cu plecarea lui Radu?

Cristi: „Nu cred ca Andrada s-a apropiat de mine pentru a-l uita pe Radu!”

Ostilitatile dintre cele doua mame au fost taxate de catre spectatori. De ce a venit Angela alaturi de fiica ei: pentru a o sustine sau pentru a o desparti de Nicolae? Catalina si Nicolae la masa adevarului: si-au dat mainile sau si-au scos ochii? Prezenta mamei concurentei a pus in pericol relatia celor doi iubiti.

Ieri, concurentii ce s-au sarutat in direct au fost la parcul acvatic!

Dupa ce a castigat ultima proba, Danut a fost pus in situatia pe cine va pune la lupta cu pierzatorul Cristian. Cristian: „Am crezut ca Danut ma va pune sa ma lupt cu Elly, nu ma asteptam sa il aleaga pe Marian!” Danut: „L-am ales pe Marian pentru ca speram ca va fi eliminat din cursa pentru masina! Nu am ales-o pe Elly pentru ca nu am dorit sa-i platesc cu aceeasi moneda!”

In dimineata finalei trecute, odata cu impartirea rochiilor de gala s-au impartit si replici taioase. Simona a facut presupuneri legate de conflictul care a avut loc din cauza rochiilor. Ionela catre Andrada: „Nu te trezesti bine si incepi sa comentezi la toata lumea!”

E clar ca Maria cu nora si cuscra nu pot locui sub acelasi acoperis, dar cum fiecare nas isi are nasul, asa si doamna Maria isi are cuscra ei. Bunica lui Nicolae acuza: Angela este vinovata pentru tensiunile dintre fiul Mariei si Catalina: „Obiectivul Angelei este sa-i desparta pe Catalina si Nicu!”

Bunica lui Nicolae catre Angela: „Daca ai liniste acasa, de ce le faci necazuri copiilor? Dumneavoastra si Danut imi criticati mereu nepotul!”

Maria: „Angela a venit aici pentru a-si convinge fiica sa se intoarca acasa impreuna cu fiul meu, iar dansa sa-i comande pe amandoi! Se cearta cu fiica dar de fapt au acelasi obiectiv!” Catalina: „Nici eu si nici Nicu nu vom renunta la nimic pentru a le face pe plac familiilor!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: