Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 noiembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 noiembrie 2014Ce discutii au aparut in urma concursului de gatit? Cine este obiectiv si cine judecat subiectiv? Sunt indragostiti sau doar se plac? Este o atractie de moment sau sentimentele lor sunt mult mai profunde? Aflati raspunsurile la aceste intrebari astazi, de la ora 12:00. Confruntarile culinare continua si astazi, cu o noua echipa si un nou juriu? Cine va castiga concursul? Dar nici cei concurenti nu vor fi uitati ! Vin subiecte incitante, intrebari incomode si concluzii ce va vor pune pe jar, astazi, de la ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 noiembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Danut, ingrijorat ca cei care au jurizat primele doua echipe de bucatarese care au gatit marti, respectiv miercuri au fost subieictivi in acordarea punctajului. Critici la adresa bucatareselor de marti. Mai rau ca o soacra, Catalin le critica pe fete pentru prestatia lor culinara. Este acesta partinitor sau experienta lui de bucatar il ajuta sa vada greselile trecute cu vederea de ceilalti?

Marian: „Eu si Cristiana ne-am apropiat mai mult in ultima vreme, am ajuns la concluzia ca varsta nu conteaza!” Daca diferenta de varsta nu conteaza, inseamna ca este o posibila relatie de iubire intre cei doi. Catalin: „Eu si Cristiana am fost doar amici, nu ne-am sarutat niciodata!”

In primul material am putut vedea ce s-a intamplat la cumparaturi cu cele trei fete care astazi participa la concursul de gatit. Valentina s-a intalnit cu fratele si matusa ei care i-au dat sfaturi in legatura cu relatia pe care o are. Partea mai putin buna a fost ca fetele nu s-au incadrat in timp, nu le-au ajuns banii de cumparaturi, pentru a mai lua suc si anumite articole pentru a aranja masa asa cum voiau. Cele trei au de pregatit ciorba de pui cu legume, rulada de pui cu ciuperci gratinate si negresa cu ciocolata si visine. Cele mai pricepute bucatarese vor castiga o cina la unul dintre cele mai luxoase restaurante.
Danut: „Fetele vor sa se marite, dar nu stiu sa toace un ardei sau o ceapa!” Echipa care a gatit ieri a primit 14 puncte. Dintre cei patru membrii ai juriului doar Daniel nu a acordat punctaj maxim. Acesta a dat doua puncte.

La finala saptamanii trecute, din 1 noiembrie 2014, Elena nu s-a simtit in apele ei. Lucian doreste o mai bune comunicare, dar ea prefera singuratatea atunci cand tristetea ii cuprinde sufletul. De ce nu are ea incredere in Lucian? Ce o impiedica sa comunice cu acesta?

Si-au calculat la sange bugetul, dar tot l-au depasit. Se fac greseli nevinovate sau intentionate? La intrebarea: „Credeti ca pana in acest moment competitia culinara a fost jurizata corect?”, telespectatorii au raspuns cu DA in proportie de 15% si cu NU 85%.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: