Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 noiembrie 2015Intortochiate-s caile iubirii, iar framantarile concurentilor le incalcesc pe zi ce trece! Fetele spera, baietii ezita, iar deciziile se lasa asteptate! Cine fuge de curatenie ca de muma padurii? Incotro se indreapta pasii concurentilor? Afla astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Priviri suave anunta un viitor luminos! Se naste o noua idila? Carcotelile nemultumirilor cresc in intensitate. Casa baietilor a devenit scena unor evenimente greu de crezut.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cand este vorba de mancare, toti baietii navalesc, dar multi dau bir cu fugitii cand vine vremea curateniei. Stefan: „Tudor isi abandoneaza hainele murdare sub pat! Pe unii nu i-am vazut niciodata sa dea cu aspiratorul!”

Nicolae isi cauta aleasa. Ce prilej mai bun decat alaturi de o femeie frumoasa? La ceas de seara, cei doi s-au cunoscut mai bine la o cina romantica. Nehotararea lui Nicolae le-a dat fetelor ocazia de a face numeroase presupuneri. Pretentiile concurentului nu sunt pe placul fetelor. Emilia a explicat ca i-ar placea ca partenerul sa faca orice ca sa o cucereasca.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: