Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 decembrie 2015O noua saptamana incepe in forta in casa MPFM5. Atmosfera sarbatorilor de iarna a patruns in inimile concurentilor, iar dragostea pluteste in aer! Soarele straluceste pe strada iubirii, dar nori de gelozie se ridica amenintator la orizont! Descoperiti mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Dragostea pluteste in aer, dar nici lacrimile nu lipsesc! Atingeri sfioase si saruturi pline de promisiuni! In a 91-a zi de concurs, dupa confruntari necrutatoare, spiritul sarbatorilor de iarna patrundea in inimile competitorilor. Dupa o zi de sambata incarcata de emotii explozive, Stefan si bunica lui, Maria, paraseau concursul.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: La impodobirea bradului de Craciun, mai multe fete au inceput sa planga. Liliana a afirmat ca sunt primele sarbatori pe care nu le face alaturi de familie.

Cupidon isi cauta tinta, iar taciturnul Nicolae asalteaza meterezele inimii focoasei Emilia. Nicolae si Emilia MPFM 5 au oficializat relatia. Cei doi sunt impreuna din 3 decembrie. Mamele celor doi indragostiti au acordat un interviu telefonic inregistrat in care au afirmat ca sunt de acord cu relatia lor. Emilia: „Cand am avut iesirea la Bran am fost avertizata de sustinatori ca sunt barfita de trei fete.” Loredana: „Emilia a luat ceea ce eu am lasat in urma!”

Lupta pentru Dubai se ascute cu orice proba care trece. Orice pas gresit poate insemna infrangerea, asa ca strategiile nu lipsesc. Lavinia MPFM5: „Ce mi-ar fi placut sa o trag pe Valentina prin platou sambata!

Situatia lui Emanuel este destul de grava. In prima parte a emisiunii de la ora 14:00 s-au dat imagini din spital cu Emanuel. Concurentul a afirmat: „Medicii pur si simplu au ramas socati si au spus ca nu au mai vazut de mult timp o fractura atat de catastrofala. In afara de aceasta operatie voi mai avea una care va fi capitala pentru viata mea!

Claudiu „Lutu”, fostul iubit al Lilianei a intrat in legatura telefonica: „Ne-am despartit din cauza familiei ei. Sunt aberatii ceea ce a spus familia ei!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: