Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 ianuarie 2016Cand dragostea e mare, inspiratia e in floare! Priviri piezise anunta dispute furibunde: insasi iubirea se afla in pericol! Cine este amenintat de taisul nemilos al reprosurilor? Aflasi astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Ce se intampla in sufletul Mihaelei. Siroaie de lacrimi au curs pe obrajii concurentei dupa incheierea emisiunii de ieri. Bucataria baietilor a devenit scena unor dispute aprinse. Ce amintiri controversate invoca luxul camerei speciale?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: De Boboteaza, cand se spune ca gerul e mai aspura, temperatura competitiei a crescut. Incalzire pricinuita de aprinsele dispute dintre rivali. Insa, pe la 4:20 un mesaj le punea pe jar pe pe ocupantele camerei speciale.

Prietenia dintre Loredana si Natasa a luat sfarsit. Loredana: „Sunt genul de persoana care acord incredere. Daca spui ca esti prieten cu mine si vi si imi reprosezi anumite lucruri eu consider ca nu sunt prietena cu tine. De ieri am incheiat prietenia cu Natasa.

Tudor a primit in cursul zilei de ieri o poza cu o sustinatoare care il place. Cand a vazut poza, Loredana a folosit apelativul „asta”, fapt ce a deranjat-o atat pe doamna Luiza cat si pe fiul dansei.

In urma cu doua zile, fetele s-au pus pe gatit, dar nu pentru ca le era foame ci pentru a-si visa ursitii. Dupa ce s-au copt turtele, au urmat noi instructiuni. Dupa impartirea busuiocului, fetele s-au pregatit de culcare. La patru dimineata Natasa nu a mai rezistat si a baut o ceasca cu apa.

Chiar daca relatia lor s-a incheiat de cateva luni, Crina nu l-a uitat pe Cosmin si inca mai vorbeste de relatia pe care au avut-o. Cosmin: „Nu vreau ca numele meu sa mai fie pronuntat de Crina. Nu vreau ca ea sa mai vorbeasca despre relatia pe care am avut-o cu ea.”

Crina s-a suparat cand a aflat ca a ratat sansa de a discuta la telefon cu cei dragi!

Adriana a recunoscut ca este indragostita de Valentin MPFM 5 si a spus ca in cazul in care nu se vor casatori la finalul sezonului 5, o vor face cu siguranta afara.

Tudor catre mama lui: „Mi-e teama sa formez un cuplu cu o fata ce va intra in februarie in casa pentru ca vei spune tu ceva si vei infirma!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: