Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 iunie 2016Furtuna in paradis! Gesturile lui Valentin au scos-o din minti pe Adriana. Cum se mai joaca indragostitii? Cum se manifesta recunostinta intre competitori? In prima zi a saptamanii au rasunat numeroase acuzatii. In urma actiunilor sale si a sanctiunii primite, Ionut a fost pedepsit si nu a luat loc pe canapea alaturi de logodnica lui. Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Concurentii MPFM 5 au primit numeroase incurajari prin intermediul darurilor sosite la ceas de seara. Natasa: „Nu ma consider victima! Sunt constienta ca am deranjat si voi deranja cat voi mai ramane aici!”

Desi Eduard s-a pregatit temeinic pentru cumparaturi, Catalin a fost alesul. Concurentul a refuzat sa mearga la cumparaturi in ciuda rugamintilor baietilor. Au aprobat baietii refuzul lui Catalin sau i-au cantat in struna pentru a-si ascuti armele?

Nicolae catre Emilia: „Eu nu imi mai racesc gura degeaba, oricum vorbesc degeaba!”

Declaratii controversate au provocat tensiuni intre iubiti. O sanctiune sosita a pus capac cuplului Loredana si Ionut. Loredana: „Credeam ca pedeapsa primita de Ionut este o tactica, insa am realizat ca totul este real!”

Liliana: „Nu am vazut motivul pentru care „petalentinii” au renuntat la cursa!” Valentin: „In urma reactiilor celorlalti, ma gandesc sa reintru in cursa pentru masina!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: