Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 octombrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 octombrie 2014Saptamana trecuta, Elly spunea ca nu simte nimic pentru Cristian. Ce a determinat-o pe aceasta sa se apropie mai mult de Cristian? Descoperiti in ce masura afecteaza formarea cuplurilor teama unora dintre concurenti de a nu fi raniti in dragoste, dar si alte dezvaluiri incendiare, astazi, de la ora 12:00. A vrut Elena sa ii faca un bine lui Elly sau a urmarit sa o puna intr-o ipostaza nefavorabila? Cine a spus despre Simona ca nu vrea sa formeze un cuplu? Aflati de la ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 octombrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Desi saptamana trecuta Elly parea ferma cand spunea ca nu isi doreste o relatie cu Cristian: „Nu este ceea ce caut, cum nici eu nu sunt ceea ce vrea el!” Aceasta s-a schimbat si pana la urma a format un cuplu cu el.

Sambata seara, Elly a primit un buletel din partea mamei sale si mai multe sfaturi. Despre Cristian i-a spus ca este un baiat bun si merita sa incerce o relatie cu el si sa isi ceara scuze pentru ceea ce a spus la adresa lui. Despre Madalina i-a spus ca nu este ceea ce pare si sa termine cu ea. In ciuda prieteniei cu alte fete, Elly a fost ajutata de Elena sa ascunda biletul primit de la mama ei, desi stafful a spus sa il puna in dulap. S-ar mai fi apropiat Elly de Cristian daca mama ei nu o impingea in aceasta directie?

Mamele si fetele au fost puse pe joaca. Cateva fete au pus-o pe doamna Maria sa o imite pe Shakira, apoi ele au jucat ascunsa. Ionela a suferit dupa ce doamna Gheorghita a acuzat-o ca ar fi zis de Cristian ca „se vede ca nu are nici mama nici tata” si a negat cu vehementa acuzele aduse.

In partea a doua a emisiunii a fost prezenta si Elena. Ea a dat explicatii cu privire la faptul ca a ajutat-o pe Elly sa scape de biletelul pe care il primise din partea mamei. Aceasta a spus ca a ajutat-o doar din pura prietenie si nu a avut alt gand. Alegerea baietilor ce urmau sa vina in vizita a invrajbit Casa Fetelor. Nici mamele si nici fetele nu au putut sa cada de acord cu alegerea celor cinci baieti care trebuia sa vina in casa. Desi printre cei cinci baieti care au fost trasi la sorti a picat si Danut, fetele s-au opus vizitei lui. Catalin a plecat de langa Cristiana. Ea i-a reprosat faptul ca ar trebui sa isi vada de cuplul lui si sa nu se mai bage in alte discutii. Catalin: „Nu ne potrivim si gata. Nu pot sa tin in mine daca am ceva de spus!” Cristiana sustine ca i-a cerut sa isi spuna punctul de vedere intr-un mod mai frumos, asa cum ea si ea face. Simona s-a aratat deranjata de unele afirmatii facute de fete, cum ca ea nu vrea sa formeze un cuplu.

Ionela a fost contrariata de unele afirmatii facute de Simona: „Pana acum unii concurenti au jucat teatru, dar acum au inceput sa isi dea drumul la gura!” Daniel a anuntat ca de sambata, 4 octombrie 2014, el si Valentina formeaza cel mai nou cuplu din sezonul 4. Simona: „Ionela se va razbuna pe fetele care au nominalizat-o!
Ravnesc Danut si Nicolae la fetele aflate in alte relatii? Flavius: „Nicolae l-a invatat pe Danut cum sa o cucereasca pe Raluca!

Nicolae: „Stefan facea un cuplu de complezenta cu Roxana, are o iubita in afara competitiei!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: