Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 octombrie 2015Iubiri nemarturisite apar la orizont, iar scanteile geloziei plutesc amenintator: concurentii stau pe un butoi cu pulbere ce poate exploda in orice moment! Ce flirturi interzise sunt ascunse de ochi banuitori? Atingeri suspecte si priviri patrunzatoare! Amorezi, pusi la zid de fete dezamagite! Actiuni suspicioase si rivalitati exploatate! Gelozii aprinse si rafuieli intre rivale! Descoperiti mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Ziua cu numarul 32 a fost marcata de alegeri extreme. Optiunea Cassandrei a lasat in urma situatii incurcate. Pe la ora cinci amintirea Cassandrei ramanea vie in mintea concurentilor.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: O jumatate de ora mai tarziu, umilinte din trecut provoaca noi framantari. Pe la ora sase vraja dragostei impletea din nou destine separate. Cosmin si Crina s-au imbratisat si sunt pe cale de a forma din nou un cuplu. Cristina si Stefan au intrerupt orice fel de comunicare. Ana-Maria i-a propus concurentului sa mearga in Dubai?

Stefan: „Doamna Luiza imi urmareste orice miscare! Tudor a venit aici ca l-a rugat mama lui! M-am apropiat de Ana pentru a descoperi anumite reactii!” Maria: „Tudor daca nu era condus de mama lui avea cuplu pana la ora actuala! Luiza o vrea pe Cristina pentru fiul ei de aceea il urmareste pe nepotul meu!”

Emanuel: „Nu se pune problema unui cuplu intre mine si Ana-Maria!”

Mai multe fete au criticat comportamentul pe care Valentin il are in casa lor. Emilia: „Imi place de Valentin, este frumos, dar caracterul sau lasa de dorit!”

Crina are cale libera spre inima lui Cosmin, dar mai poate fi vindecata o inima franta? Cassandra instigatoare sau tap ispasitor?

In trecut am placut-o, dar acum o ataca dur! Emanuel: „Nu mi-am dorit sa mai vorbesc cu Mihaela, am ignorat-o toata saptamana! Desi am ignorat-o toata saptamana, Mihaela s-a bagat in seama cu mine! Eram intr-un dialog cu Natasa, iar ea ma privea insistent! Nu inteleg cu ce scop? Face pe femeia fatala la 40 de ani!”

Valentina: „Lavinia se da prietena cu Liliana, dar pe la spate o critica!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: