Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 aprilieAstazi, de la ora 12:00, aflati care au fost primele reactii pe care le-a starnit intrarea mamei lui George, Cristina, in casa, ce divergente au aparut intre Steliana si Florentina, dar si in ce relatii sunt, acum, Narcisa si Victor: s-au impacat sau au decis sa nu isi mai vorbeasca? Astazi, de la ora 14:00, Vanessa va fi invitata in emisiune! Ce sfaturi le-a dat aceasta concurentilor? Cu ce impresii a ramas ea in urma participarii la aceasta competitie? Ce amploare au luat divergentele din cuplurile Cristina – Cosmin si Cornelia – Dragos? Care au fost nemultumirile lui Florin la adresa lui Dragos si a celorlalti concurenti? Aflati raspunsurile in doar cateva minute!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: In emisiunea de azi, ora 12:00, s-au prezentat imagini cu sfaturile pe care le-a dat mama lui George fiului si iubitei acestuia. Afirmatia Florentinei cum ca nu crede in compatibilitatea niciunuia dintre cuplurile din competitie a starnit multe controverse.

In emisiunea de azi, ora 14:00, a fost prezenta si Vanessa care a fost eliminata la Gala Saptamanii trecute. Emilia si-a mutat locul pe canapea alaturi de fiul ei, asa cum a fost sfatuita de Claudia, fiica sa. Elena a spus ca nu va mai vorbi cu Emilia pentru ca familia acesteia considera ca este influentata in rau de ea. Steliana a simtit ca, de cand este mai apropiata de Cristina, Elena s-a indepartat de ea. Cristina a afirmat ca s-a despartit de Cosmin din cauza neintelegerilor cu soacra lui. Vanessa a adus un mesaj de la George, fostul concurent, care a spus ca o sustine pe Cristina, chiar daca va fi sau nu cu Cosmin, ceea ce a starnit alte discutii intre cei trei.

Cornelia a amenintat ca ar izbucni un razboi mondial in casa daca ar dezvalui tot ce stie. Intre fete au aparut divergente la impartirea rochiilor pe care urmau sa le poarte la gala.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: