Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 august 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 august 2013Astazi, de la ora 11:10, aflati cu ce probleme se confrunta cuplurile, cum mai evolueaza relatia celor patru perechi, ce planuri si-au facut fetele si baietii, ce preocupari si temeri au, dar si cum au decurs cumparaturile pentru concurentii care au aprovizionat ambele case in aceasta saptamana! Incepand cu ora 14:00, aflati ce impresii au schimbat baietii, mamele si fetele despre nominalizari, bani si Marea Finala, ce temeri si asteptari au cei trei concurenti ce sunt in cursa de eliminare, cum a reactionat George in urma unui gest facut de Lorena, dar si ce preocupari mai au concurentii!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 august 2013, de la ora 11:10 si ora 14:00: Lorena si George sunt indecisi in privinta alegerii numelui pe care il vor purta dupa casatorie. Cuplurile s-au hotarat unde vor locui dupa ce se vor casatori. Concurentii au constientizat ca, ceea ce se va intampla in Marea Finala, nu este o joaca si unii dintre ei se gandesc daca sunt pregatiti sau nu pentru a face pasul cel mare.
Saptamana acesta, la cumparaturi, Andreea a fost agasata de o telespectatoare. Tatal ei, prezent acolo, a avut cateva nemultumiri la adresa anumitor concurenti. Alin s-a declarat de acord cu acesta in multe privinte. Cristina a fost revoltata de faptul ca tatal Andreei a jignit-o, atat pe ea cat si pe fiul sau.

Referitor la clasamentul din Gala, Andreea s-a bucurat si a spus ca de prea multe ori li s-a ras in nas. Cornelia:”Elena se bucura ori de cate ori intram in cursa de eliminare. O sa port rochia de mireasa in Marea Finala, fie ca dumneaei vrea sau nu.” Cristina a fost dezamagita de atitudinea celor din tabara adversa atunci cand ea a intrat in cursa spre eliminare. A avut si un vis din care a dedus ca va pleca la sfarsitul saptamanii.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: