Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 decembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 decembrie 2014A fost un weekend plin, in care noi relatii au luat nastere, iar altele vechi s-au destramat. Cum s-a format cel mai nou cuplu, Catalin si Madalina? Tensiunile din casa ating cote alarmante, dar dragostea pluteste in aer. Cine si-a deschis inima si a recunoscut sentimentele pe care le poarta? Aflati astazi, de la ora 12:00. Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, dar linistea si pacea nu isi mai gasesc locul intre concurenti! Descoperiti care au fost scanteile ce au aprins cele mai noi dispute, de la ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 decembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Desi au primit numeroase mesaje de atentionare, fetele din „grupul vesel” nu au luat nicio masura in privinta lavalierei. Vazand ca fetele vizate nu iau nicio masura, Cristiana si Elena au decis sa ignore mesajele si sa nu se mai ridice de la masa pentru a le citi. Se contureaza un nou conflict intre fete? Care vor fi consecintele?

Elly si Cristian nu se mai tin de mana? De ieri, Catalin si Madalina formeaza un cuplu. Madalina si Catalin, cel mai bun exemplu ca de la prietenie la iubire este doar un pas. Relatia dintre Danut si Carmen a debutat tumultos. El a coplesit-o pe aceasta cu sarutarile lui.

Desi pregatirile pentru unu decembrie au trecut, ostilitatile intre echipe au continuat. Saptamana trecuta, Elena a intrat in polemici cu Bianca, una din sustinatoarele cuplului Elly-Cristian. Bianca, sustinatoare: „Elena si-a batut joc de Lucian, trebuia sa ii spuna de la inceput ca nu il iubeste! Chiar daca stiu lucruri compromitatoare despre Elena, nu vorbesc despre viata ei personala. Elena s-a comportat cu Lucian asa cum a facut-o cu un fost iubit.”

In prezenta sustinatorilor, Ionela si-a exprimat nemultumirile pe care le are la adresa fetelor din „grupul vesel”. Melania, sustinatoarea, a incercat sa impace fetele, dar conflictul mai rau s-a aprins. Iuliana, verisoara lui Elly: „Intr-o luna de relatie nu poti trece de la atractie fizica la iubire! Sustinatorii lui Cristian ar vota orice fata ar forma un cuplu cu el.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: