Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 iulie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 iulie 2014Ce sfaturi a primit Laur despre viitorul relatiei cu Oana? Ce crede mama lui despre relatia pe care fiul ei o are in concurs? Descoperiti astazi, de la ora 12:00, prin ce aventuri au mai trecut cei patru concurenti plecati in vacanta si ce noi surprize ii asteapta. Descoperiti, de la ora 14:00, cum se mai distreaza cei patru concurenti plecati in vacanta, dar si ce tensiuni au tulburat linistea cuplurilor ramase acasa.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 iulie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Cuplurile aflate in vacanta au intervenit in direct, de pe iahtul aflat pe Marea Egee. Viorel si-a incurajat mama care plange de cand el a plecat. Laur a fost sfatuit de tatal lui, in aceasta saptamana cand a mers la Calarasi, sa nu se grabeasca in a face pasul cel mare alaturi de Oana. El a spus si motivul pentru care este nevoit sa mearga la doctor: pentru a se trata de psoriazis. Mama lui i-a spus ca actuala iubita din competitie nu ar mai trebui sa aduca in discutie fostele relatii si implicit pe cea care a avut-o in concurs. De asemenea, aceasta a adus in discutie si neintelegerile care au fost pe seama bugetului.

Cu ocazia implinirii a o luna de relatie, Viorel i-a pregatit partenerei lui mai multe specialitati culinare.
Luar a fost deranjat pentru ca postura in care a aparut iubita lui intr-o fotografie nu este tocmai potrivita pentru o persoana aflata intr-o relatie. El a sustinut ca Oana l-a atras la inceputul relatiei printr-un comportament total opus celui pe care il are acum.

Aurica: „Eu sunt o mama lipsita de aparare, pe care sar toti cei din casa!” Laur a fost deranjat de felul in care partenera lui a reactionat cand a vazut imagini din vacanta.

Atat fetele cat si mamele au discutat despre povestea de viata a lui Grigore.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: