Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 iunie 2016Vulcanul disputelor a explodat in a 280-a zi a sezonului cu numarul cinci MPFM, insa dragostea isi vedea de drumul sau fermecat. Zambete sagalgice sporeau forta iubirii! Ce surprize dulci isi mai fac indragostitii? Ce provocari inedite au fost lansate? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Ce se intampla cand orgoliile sunt mai mai decat iubirea? Cui apartin cu adevarat vasele nespalate si abandonate in curte?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Liliana a sarit in apararea lui Vladut: „Catalin de cate ori vrea sa il atace pe Vladut ma baga pe mine. Daca are ceva fata de el sa nu ma mai implice pe mine.”

O fi dragostea mare, dar ce te faci cand incapatarea e pe masura iubirii? Adriana: „De regula eu sunt cea mai incapatanata, dar uneori Valentin ma depaseste!”

In urma voturilor „strumfilor” Valentin a fost eliminat din cursa pentru masina!

In urma cu doua luni, Natasa avea o ciocnire violenta cu Florin. Recent, istoria s-a repetat, doar ca de data aceasta Constantin a fost cel care nu a mai avut loc de concurenta. Mihaela a rugat telespectatorii sa o voteze pe Natasa sa plece pentru ca este irascibila si ar avea nevoie de tratament. Concurenta a mai adaugat: „Cred ca Natasa il place pe Constantin, deoarece mereu are ceva cu el!” Emilia a adaugat: „Nimeni nu si-ar distruge viata alaturi de Natasa, este o moara stricata!”

Natasa: „Cei ce ma critica au ceva impotriva mea, deoarece si ei, la randul lor, au jignit grav!” Adriana: „In casa toata lumea jigneste, insa unora le place sa pozeze in sfinti!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: