Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 martie 2016Cutremur in mediul virtual. Se vehiculeaza ca unul dintre baietii sezonului 5 MPFM are un trecut pe care multe persoane nu il cunosc. Acesta este suspectat ca ar avea in afara in baiatetel de doar doi ani si patru luni. Dar care este adevarul? Clipe tensionate au marcat a 185-a zi a sezonului cu numarul 5. Zanzania dintre rivali s-a amplicitat! In timp ce Loredana si Eduard se luptau pentru a lua toate produsele de pe lista, cei din casa se relaxau. cum s-au inteles fetele cand a sosit clipa impartirii produselor? Aflati mai multe astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Ce cadouri au primit fetele?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nicolae catre Emilia: „Mihaela cauta mereu sa te provoace, iar tu ii cazi de fiecare data in plasa!”

De 8 martie, Tudor si-a exprimat in scris dragostea filiala pentru Luiza, cea care i-a dat viata! Mesaj emotionant al Adrianei pentru parintii ei: „Dumnezeu mi-a daruit cei mai minunati parinti din lume!”

Pentru cele trei mame din casa MPFM 5, 8 martie a sosit mai devreme! Acestea au mers zilele trecute la shopping. Au avut la dispozitie o ora pentru a cumpara cadoul mult visat.

Catalin: „Mai bine mananc o ceapa cu paine decat sa imi miros sosetele! Cei care fac videochat au niste trasaturi de caracter indoielnice! Capitalul de imagine si brandul Florin a fost creat cu minciuni! Toata lumea mintea, dar macar minti cu ceva care are importanta!”

Florin: „Este o persoana care manipuleaza. Incearca sa induca ce simte el persoanelor de acasa! Catalin vrea in primul rand sa castige competitia.”

Marius: „Catalin nu are dreptul sa vorbeasca despre valori morale!”

Catalin: „Desi nu am avut o relatie stabila, era deschisa si a durat sase ani! In contul pe care eu l-am postat am primit 250 euro de la o doamna din Germania si 200 de lei de la persoane anonime!”

Luiza: „Catalin si Florin sunt doi barbati extrem de iteligenti care se lupta pentru putere!”

Florin: „Este posibil sa formez un cuplu cu Alexandra, dar asta nu schimba cu nimic ceea ce am zis!”

Nicoleta, acuzata ca, in trecut a facut videochat! Concurenta a recunoscut acest lucru pentru o scurta perioada de timp.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: