Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 noiembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 noiembrie 2016Nemultumirile au pus stapanire pe baieti|! care vor fi consecintele? Care este supararea Andreei? De ce este Ali dezamagit de abilitatile alpiniste ale iubitei? Marius a decis ca este nevoie de o schimbare! Un cuplu MPFM 6 suspectat ca ar fi incalcat celebra regula 25! Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Baietii au primit o veste ce le-a deraiat complet planurile. Cand au descoperit natura pedepsei primite din cauza fetelor, baietii au ridicat stagul revoltei!

Iulia: „Din moment ce am incheiat o relatie cu cineva, eu nu ma mai intorc la acea persoana! Nu ma voi intoarce niciodata la un fost iubit!” Andrei: „Stiam ca Ana nu il place pe Cristi! Ii cunosc gusturile!”

In urma rupturii suferite intre el si Iulia, Andrei a dezvaluit detalii greu de digerat! Iulia: „Sambata am baut trei cani de vin si dupa aceea m-am dus la baie! Fetele au crezut ca mi-a fost rau si am vomat! Daca imi era rau in acea seara nu mai stateam sa imi fac bagajul!” Ioana, mama lui Andrei: „Iulia mi se pare o fata linistita! Eu zic ca merita o sansa!”

Valentin este hotarat sa ia masuri drastice daca nu se respecta regulamentul competitiei!

Georgiana are un nou admirator: Traian, fostul concurent! Cadoul trimis de Traian, fostul concurent, a provocat numeroase reactii! Georgiana: „Momentan sunt aici, astept baieti noi!”

Atingeri interzise si suspine pline de dorinta au fost surprinse cu Edith si Ali in rol principal!

Traian, fost concurnet in sezonul 3 a intrat in direct: „Georgiana sa faca ce crede ca e mai bun pentru ea! Deocamdata eu nu pot sa vin in Romania! De o luna de zile nu mai am iubita! Ma uit mai mereu pe AntenaPlay si am vazut apropierea dintre ea si Cristi. Eu as mai continua, dar depinde de ea. Nu as vrea sa ma bag intre ei doi!”

Momente din emisiune:

Afla aici de ce este nervoasa Andreea! „Asta-i viața”, a afirmat dezamagita si extrem de suparata concurenta.

Cand au descoperit natura pedepsei primite din cauza fetelor, baietii au ridicat steagul revoltei! S-au aliat pentru a le raspunde fetelor cu aceeasi moneda.

Iulia a avut un schimb dur de replici cu Andrei. Concurenta este cat se poate de sigura ca nu isi doreste sa se intoarca in trecut. Vezi aici ce si-au reprosat!

Ce il nemultumeste pe Valentin?

Dupa ce a afirmat ca s-a iubit cu o escorta, Cristi nu scapa de controverse!

Ali si Edith suspectati ca au incalcat regula 25!

Pe cine a pus ochii Danut?

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: