Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 octombrie 2015Cuvinte nespuse si sentimente nedeclarate incurca itele iubirii! Dezamagiri nevindecate sufoca trairi gingase! Cautarile indragostitilor continua, dar unde ii vor purta pasii? Emanuel pornea intr-o aventura extraordinara in a 33-a zi de concurs. Vesti sosite de acasa au adus lacrimi de bucurie! Razboiul cumplit al unei clatite! Lupta pentru clatita, pretext pentru rafuieli intre fete? Se clatina prietenia fetelor? Mama si fiu, in mijlocul dusmanilor? Sentimente gingase incoltesc in sufletul indragostitilor! Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Un gest controversat a starnit lacrimi pline de furie. Clatitele lui Valentin au incins atmosfera din casa! Emilia a fost furioasa pe Mihaela ca aceasta i-a interzis sa manance clatite, desi pe alte fete le-a servit! Adriana a decis sa faca dreptate: s-a dus si a luat o clatita apoi i-a inmanat-o Emiliei. Adriana: „De cateva zile, Mihaela a devenit foarte irascibila!”

Dezamagit de atatea infrangeri, Tudor este gata sa arunce prosopul. Loredana: „As lasa capitala pentru satul lui Tudor!

Destinul lui Emanuel trece prin bucatarie, dar catre cine isi indreapta privirea? Valentina: „Mihaela este o femeie inteligenta si care are bani!”

Natasa catre Valentin: „Esti lesinat in papusoi, toata ziua umbli dupa mancare!” Liliana: „Cum vine in casa fetelor, Valentin cere de mancare! Prin comportamentul sau pare penibil.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: