Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 septembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 septembrie 2016Declaratii furtunoase si pasi critici au fost facuti pe calea dragostei in a cincea zi de competitie. Iulia a revenit de la spital cu vesti noi. In asteptarea dragostei, baietii au trecut la jocuri. Acestia s-au jucat „adevar sau provocare”. Ce planuri s-au facut privind viitoarele cumparaturi? Care este supararea doamnei Daniela? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Initiative surprinzatoare pe taramul dragostei!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Prosopul buclucas a fost gasit, dar controversele au continuat. De ce sta Sergiu retras in timpul jocurilor? Reactiile baietilor dupa prima vizita in casa fetelor!

Detaliile primei intalniri dintre fete si baieti au fost povestite cu lux de amanunte. Deranjat de atitudinea lui Carmen, Andrei n-a amenajat-o deloc! Andrei: „Eu simpatizez toate fetele in mod egal! Vreau sa le cunosc in parte! Cand am spus despre Carmen ca nu este genul meu am spus sa ma autocalmez pe mine!” Ali: „Andrei a marturisit ca era gata sa o scuipe pe Carmen la cat de penibil s-a simtit!” Petru: „Andrei era ametit, gestul sau este unul grotesc!” Adelina, sora lui Andrei: „Petru trebuie sa gandeasca inainte sa vorbeasca!”

Carmen: „Mereu au fost fete rele care vor sa fie in centrul atentiei, iar eu nu pot sa stau cu astfel de oameni!” Iulia: „Carmen crede ca radem de ea, ca este obiectul glumelor noastre!” Edith: „Imi este frica sa mai deschid gura in prezenta lui Carmen!”

Valentin: „Pe Ileana o vreau sa o cunosc mai bine. O simt misterioasa! Cred ca a trecut printr-o dezamagire!” La primii pasi in casa fetelor, Daniel a incercat sa cucereasca doua fete. Iulia: „Sunt atrasa de un singur baiat, al carui nume nu doresc sa-l dezvalui acum!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: