Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 aprilieIncepand cu ora 12:00, aflati ce reactii au aparut in urma divergentelor dintre Florin si Dragos la Gala, care sunt nemultumirile lui Florin la adresa celorlalti concurenti, in ce relatii erau Cornelia si Dragos cu putin timp inainte de Gala, care sunt suspiciunile lui Dragos, dar si ce discutii a purtat el cu Narcisa dupa ce aceasta hotarase sa puna punct relatiei cu Victor. Astazi, de la ora 14:00, aflati in ce stadiu era relatia dintre Cornelia si Dragos inainte si dupa Gala, care au fost nemultumirile Narcisei la adresa lui Victor si a celorlalti concurenti, ce i-a reprosat Cristina lui Cosmin imediat dupa Gala, ce conflict a izbucnit intre Steliana si Elena, dar si care a fost atmosfera la petrecerea data in cinstea Stelianei!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: S-au aratat imagini din timpul galei, cand Dragos si Florin au avut o confruntare dura intr-una din pauze. Florin sustine ca Dragos nu-l respecta si l-a amenintat. Stefana considera ca acesta il ataca pe fiul ei deoarece o place pe Cornelia.

Dupa aflarea vestii ca nu va parasi competitia, Maria a fost invinovatita de nepotul sau si amenintata ca el va pleca, indiferent de consecinte. Bunica si-ar dori ca nepotul ei sa fie mai cumpatat, sa nu mai ia decizii la nervi.
Maria e de parere ca Dragos si Cornelia se iubesc nebuneste, dar orgoliile lor sunt prea mari. Intr-una din pauzele de la gala, Dragos i-a cerut numarul de telefon Narcisei, fapt ce a deranjat-o pe Cornelia. Narcisa a spus ca, spre deosebire de alte persoane, ea nu joaca teatru si, daca o sa iasa din competitie o sa spuna tot sa se vada matele blande.

Emilia a acuzat-o pe Cristina ca este prea orgolioasa si nu lasa niciodata de la ea, iar aceasta sustine ca, atunci cand este impreuna cu Cosmin, soacrei sale i se face rau. Cristina a sustinut ca i-a spus Vanessei ca regreta plecarea ei si ca ar fi dorit sa fie impreuna cu Cosmin.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: