Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 decembrie 2015Administrarea bugetului de cumparaturi continua sa produca reactii aprinse. Cat de multumite sunt fetele de iubitii lor? Competitia ia o turnura neasteptata! Spre ce directie se indreapta intrigile si povestile de iubire ale favoritilor? Descoperiti azi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Razboiul listei de cumparaturi a continuat! S-au facut reguli noi la lista de cumparaturi. Ce consecinte au adus schimbarile propuse? Crina si Tudor MPFM5 un nou cuplu? De ce fost concurent a fost indragostita Adriana MPFM5? Ce secret a impartasit Natasa cu Emilia? Secrete adanc ingropate au iesit la iveala!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dupa disputa aprinse si emotii greu de stapanit, a 95-a zi de concurs devenea scena unor rezolutii patrunzatoare. La 4:30 ocazii neasteptate erau repede exploatate.

Cu bradul pe fundal pe fundal, adunate in jurul mesei, concurentele s-au apucat de lista cu produse in liniste si pace pana cand au inceput discutiile. Luiza: „Loredana m-a jignit! Tudor a plecat de langa ea deoarece atat ea cat si prietenele ei au incercat sa-l influenteze la nominalizari! Am stat cateva duminici langa Mihaela la intocmirea listei de cumaparaturi deoarece fiul meu manca de la ea. Multi refuza sa permita verificarea propriilor liste!”

Dezbaterile de la lista cu produse a fost doar incalzirea. Adevaratul razboi a inceput a doua zi, o data cu venirea cumparaturilor. Recalcularea listei de cumparaturi a scos la iveala numeroase nereguli. Dupa cercetari asidue, Loredana le-a acuzat pe doua dintre mame ca au depasit bugetul.

La petrecerea de ziua Natasei au dansat cu totii, dar nu impreuna ci separat. Mai interesant decat showul din living a fost improvizatia din dormitor. Valentina si Aurel mpfm5 i-au imitat pe ceilalti petrecareti.

Desi multora le e clar ca Florentina si Tudor MPFM 5 ar face un cuplu frumos, Lavinia e de alta parere. Mai in gluma mai in serios concurenta incearca sa faca pe cupidon. Iata ce i-a spus Crinei intr-o seara: „Crina, sti ca Tudor te pomeneste destul de des!

La ceas de seara, Adriana MPFM5 i-a spus actulului iubit ca l-a placut pe Ionut, actualul sot al Monicai, din sezonul 1 MPFM.

Zadarnic sentimentele dau pe dinafara pe cand arta conversatiei devine o povara. Valentina se pregateste de casatorie, dar Aurel inca ezita. Desi a cerut-o de sotie pe Valentina, gandul insuratorii il ingrozeste pe Aurel: „Daca as alege cu inima, m-as casatori cu Valentina chiar acum, dar mintea imi spune sa mai astept!

Conflictele dintre fete continua. Emilia: „Natasa foloseste un vocabular extrem de urat! La inceputul acestui show matrimonial m-a rugat sa aflu daca lui Constantin MPFM5 ii place de ea!” Natasa: „Emilia il pupa ziua pe actualul iubit, iar noaptea saruta poza fostului iubit!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: